Πάει για την Πέμπτη η κλήρωση;

19/09/2012 - 16:23

Από χίλια… κύματα θα περάσει η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League, αφού ούτε την προκαθορισμένη ημερομηνία πραγματοποιήθηκε.

Από χίλια… κύματα θα περάσει η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League, αφού ούτε την προκαθορισμένη ημερομηνία πραγματοποιήθηκε.

Όπως είχε ανακοινώσει η διοργανώτρια αρχή, η κλήρωση θα γινόταν χθες Τρίτη, αλλά μέχρι και το μεσημέρι κανείς δεν ήταν σε θέση να ενημερώσει τα σωματεία αν αυτή τελικά θα γινόταν. Στη συνάντηση του ΟΠΑΠ με τη Σούπερ Λίγκα, συμφωνία δεν επετεύχθη, αλλά χθες αναμενόταν οι δύο πλευρές να έχουν και νέα συνάντηση, ώστε να βρεθεί λύση. Η Σούπερ Λίγκα ζήτησε τριετές κλειστό συμβόλαιο έναντι 15 εκατ. ευρώ το χρόνο, με τον ΟΠΑΠ να προσφέρει αυτό το ποσό, αλλά για ένα έτος.

Έτσι δεν «κλείδωσε» και ο αριθμός των ομάδων για προβιβασμό και υποβιβασμό τον οποίο έχει θέσει ως προϋπόθεση η Football League για να οριστικοποιήσει την ένταξη στο Πρωτάθλημα των τριών ομάδων Ολυμπιακός Βόλου, Καβάλα και Ηρακλής. Μια πρόταση που βρίσκει αντίθετες πολλές ομάδες, που θέλουν πρώτα να πάρουν εγγυήσεις από την Πολιτεία και μετά να δεχθούν τις τρεις παραπάνω ομάδες. Επίσημη, πάντως, ενημέρωση για την ημέρα της κλήρωσης δεν υπάρχει, αλλά πληροφορίες κάνουν λόγο για αύριο Πέμπτη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey