CUBA BREAK

15/06/2012 - 16:20

Όσο προχωράει το Euro, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον, με τις ομάδες να μην έχουν πλέον περιθώρια για… λάθη! Αυτό σημαίνει πως αυτές που κυνηγούν την πρόκριση στους «8», θα πρέπει να ρισκάρουν! Παιχνίδια για στοιχηματισμό (και με ευκαιρίες για κέρδη) έχουμε και σε επίπεδο πρωταθλημάτων, μια και υπάρχουν λίγκες που είναι σε εξέλιξη!

Γεια σας… Όσο προχωράει το Euro, τόσο μεγαλώνει και το ενδιαφέρον, με τις ομάδες να μην έχουν πλέον περιθώρια για… λάθη! Αυτό σημαίνει πως αυτές που κυνηγούν την πρόκριση στους «8», θα πρέπει να ρισκάρουν! Παιχνίδια για στοιχηματισμό (και με ευκαιρίες για κέρδη) έχουμε και σε επίπεδο πρωταθλημάτων, μια και υπάρχουν λίγκες που είναι σε εξέλιξη!

ΣΟΥΗΔΙΑ - ΑΓΓΛΙΑ
Σουηδία και Αγγλία σκόραραν την πρώτη αγωνιστική, αλλά δεν έφτασαν σε νίκες κόντρα σε Ουκρανία και Γαλλία. Θα κυνηγήσουν το… τρίποντο στο μεταξύ τους αγώνα για να κάνουν αποφασιστικό βήμα πρόκρισης! Είναι σε θέση να φτάσουν σε γκολ (ο Ρούνεϋ παραμένει τιμωρημένος). Η Σουηδία προέρχεται μάλιστα από 4 συνεχόμενα over, μαζί με τα φιλικά της. Με δεδομένο το κίνητρο για… τρίποντο, νομίζω έχει τύχη το over, σημείο με σούπερ απόδοση.
Εκτίμηση: Over
 
ΑΒΑΪ - ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΙΝΕΪΡΟ
Από «διπλό» στην έδρα τής Ιπατίνγκα με 2-1 προέρχεται η Αβάι, η οποία στην έδρα της μετράει 1-0-1 με συντελεστή γκολ 2-2. Θα φιλοξενήσει την πρωτοπόρο και αήττητη (4-1-0) Αμέρικα Μινέιρο, η οποία εκτός έδρας μετράει 1-1-0. Πέρυσι οι δυο αναμετρήσεις ήρθαν ισόπαλες και με το ίδιο σκορ! Δηλαδή είχαμε 2-2 τόσο στην έδρα τής Αβάι, όσο και στο γήπεδο της Αμέρικα Μινέιρο. Θα ρισκάρω ξανά με το μεσαίο σημείο. Με αυτά τα στοιχεία δεν περνά… απαρατήρητο το «Χ».
Εκτίμηση: Χ

ΧΑΜΑΡΜΠΙ - ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ
Ξεχωρίζει το ματς της Χάμαρμπι κόντρα στη Λιουνγκσκίλε στη Β΄ Σουηδίας. Η γηπεδούχος είναι 2η στο βαθμολογικό πίνακα, στα τρία τελευταία της παιχνίδια δεν έχει χάσει (1-2-0) και στην έδρα της μετράει 2-2-1, πετυχαίνοντας γκολ εντός. Η φιλοξενούμενη είναι 5 πόντους πιο πίσω και εκτός (1-2-2) δεν έχει την ίδια δυναμική όσο στο γήπεδό της. Η Χάμαρμπι θέλει να παραμείνει μέσα στην πρώτη δυάδα, και η… δυναμική της έδρας της με οδηγεί στον «άσσο»!
Εκτίμηση: 1


... + ΤΟ ΕΞΤΡΑ

ΒΕΛΕΖ ΣΑΡΣΦΙΛΝΤ - ΤΙΓΚΡΕ
Η Τίγκρε (εκτός 2-4-2) συμπλήρωσε 8 αγώνες αήττητη (5-3-0) και έτσι είναι πάντα μέσα στο… κόλπο του τίτλου, ενώ στην ειδική βαθμολογία υποβιβασμού έκανε σημαντικό βήμα σωτηρίας με τη νίκη της με 3-1 επί της Σαν Λορέντζο. Θα φιλοξενηθεί από τη Βελέζ (εντός 3-3-3), η οποία προέρχεται από δυο σερί νίκες και είναι ικανή να σκοράρει… Καίγεται για το «διπλό» η Τίγκρε. Σε τρία ματς πέρυσι, και φέτος στο «Απερτούρα», έχουν έρθει ισάριθμα over. Επιλέγω το συγκεκριμένο σημείο…
Εκτίμηση: Over


ΠΡΟΣΕΞΤΕ...

Μόνο με νίκη η Αλκορκόν θα έχει ελπίδες για να κάνει το «μπαμ» και να πάρει το εισιτήριο της ανόδου από τη Βαγιαδολίδ, μετά την επιτυχία της τελευταίας στον πρώτο τελικό ανόδου με 1-0. Μόνο που και η γηπεδούχος στο «σπίτι» της βγάζει… δυναμική και μπορεί να σκοράρει! Έχει τύχη το overάκι στη συγκεκριμένη αναμέτρηση…

Να μη χάσει θέλει πάνω από όλα η Ουκρανία στον αγώνα με τη Γαλλία, μετά τη νίκη της κόντρα στη Σουηδία, και με ανατροπή. Το ίδιο ισχύει και για τους «πετεινούς», οι οποίοι θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα. Οι Γάλλοι είναι άλλωστε για 22 αγώνες αήττητοι και μπορούν να σκοράρουν, όπως και οι γηπεδούχοι, που έχουν και τον κόσμο μαζί τους. Καλή περίπτωση το «2 - 3 γκολ»!

Κάνει… ζημιές το Τόκυο εκτός (5-0-1), παίζει δύσκολο ματς με τη Γιοκοχάμα Μαρίνος, η οποία εντός δε χάνει εύκολα (2-3-1). Η φιλοξενουμένη έχει την παράδοση μαζί της. Από το 2007 σε 8 ματς ανεξαρτήτως έδρας έχει 5 νίκες, 2 ισοπαλίες και 1 ήττα. Στην έδρα τής Γιοκοχάμα Μαρίνος μετράει τρία «διπλά» σε 4 αγώνες. Θα ρισκάρω με «διπλό»…

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey