Στην ομάδα βλέπουν το παιχνίδι ως μια μεγάλη ευκαιρία να γυρίσουν με το τρίποντο και να έχουν μια θέση στα πλέι-οφ

Κρίσιμη αναμέτρηση

09/05/2012 - 16:02

Στην προσπάθεια της Καλλονής να καταλάβει μια θέση στην τετράδα για τα πλέι-οφ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Κερδίζει σήμερα την Επανομή, και παραμένει ακόμη πιο ζεστή στο κυνήγι της θέσης, σε σχέση και με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών των θέσεων. Δεν το κάνει, δυσκολεύει τη ζωή της, αλλά ακόμη ο δρόμος θα είναι ανοικτός, υπό προϋποθέσεις όμως.

Σε περιπτώσεις του ποδοσφαίρου η πραγματικότητα ξεπερνά τα μαθηματικά, και υπάρχουν ακόμα και φορές που ένα κι ένα δεν κάνουν δύο. Όσον αφορά στην προσπάθεια της Καλλονής να καταλάβει μια θέση στην τετράδα για τα πλέι-οφ, τα πράγματα είναι δύσκολα. Κερδίζει σήμερα την Επανομή, και παραμένει ακόμη πιο ζεστή στο κυνήγι της θέσης, σε σχέση και με τα αποτελέσματα των υπόλοιπων διεκδικητών των θέσεων. Δεν το κάνει, δυσκολεύει τη ζωή της, αλλά ακόμη ο δρόμος θα είναι ανοικτός, υπό προϋποθέσεις όμως. Τόσο απλά είναι τα πράγματα και όλα εξαρτώνται από τα πόδια των παικτών της, βλέποντας το αποψινό παιχνίδι ως μια από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες να εξασφαλίσει τη θέση που ονειρεύονται όλοι. Και η ομάδα μπορεί να το επαναλάβει, όπως φυσικά το έκανε σε ακόμη πιο δύσκολες και απαιτητικές έδρες όπου πήρε μεγάλα τρίποντα.

Μπορεί η Αναγέννηση Επανομής να διαθέτει ένα καλό και αξιόλογο σύνολο, δεν είναι όμως η ομάδα που φοβίζει τους νησιώτες. Άλλωστε, νεοφώτιστη είναι και αυτή στην Κατηγορία και μέχρι πέρσι ήταν μαζί στον όμιλο της Γ΄ Εθνικής. Η Επανομή είναι αδιάφορη βαθμολογικά, αφού έχει εξασφαλίσει την παραμονή της στην Κατηγορία και οι παίκτες της αγωνίζονται για το γόητρο. Όμως σε καμμία στιγμή δεν πρέπει να περάσει στο μυαλό των παικτών ότι θα πάρουν το παιχνίδι εύκολα και απλά. Άλλωστε στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν εύκολα και δύσκολα παιχνίδια και όλα χρειάζονται την πρέπουσα προσοχή.

Για το λόγο αυτό, ο τεχνικός της ΑΕΛΚ, Γιάννης Ματζουράκης, μέρες τώρα θέλησε να βγάλει από το μυαλό των παικτών του το «εύκολο παιχνίδι», λέγοντάς τους ότι η Επανομή θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος, που θα παίξει για να κερδίσει. «Τα μάτια σας ανοικτά, σας θέλω δυνατούς, αποφασιστικούς και πολύ περισσότερο να μη χαλαρώσετε ούτε μια στιγμή», τους είπε μεταξύ άλλων ο έμπειρος κόουτς. Από την πλευρά τους, οι παίκτες υποσχέθηκαν στον προπονητή τους ότι θα κάνουν τα πάντα ώστε να πάρουν τη νίκη και να κάνουν ένα ακόμη μεγάλο βήμα για τα πλέι-οφ.

Κλειστά τα χαρτιά ο «Ματζού»
Ο Ματζουράκης μέχρι και χθες κράτησε κλειστά τα χαρτιά του όσον αφορά την 11άδα που θα παρατάξει σήμερα το απόγευμα στο στάδιο «Νίκος Σαράφης», και ενδεχομένως να υπάρχουν μια με δύο αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στη Λάρισα.

Η αποστολή απαρτίζεται από τους Σουλογάνη, Μάππα, Κριπιντίρη, Καρακώστα, Τραορέ, Χατζόπουλο, Γάλα, Μήτση, Μαρσέλο, Χωριανόπουλο, Βλαστέλλη, Λεοζίνιο, Μανούσο, Μανουσάκη, Ζουρούδη, Ντος Σάντος και Σιλιγαρδάκη. Τραορέ, Μαρσέλο, Σιλιγαρδάκης, Μανούσος και Καρακώστας εξέτισαν της ποινές τους στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό Αστέρα και φυσικά διεκδικούν να πάρουν και μια θέση στο αρχικό σχήμα. Αποκλείστηκε ο Προβατίδης, του οποίου το μέλλον στην Καλλονή - σύμφωνα με πληροφορίες - παραμένει αβέβαιο, καθώς και οι Τζιωρτζόπουλος, Θυμιόπουλος, Βαλιός, Σαμπάνης και Πάεζ.

Αρχηγός της αποστολής είναι ο πρόεδρος, Νίκος Μιχαλάκης, ο οποίος την επομένη του ερχομού της ομάδας την Πέμπτη, θα αναχωρήσει για το εξωτερικό, αφού οι επαγγελματικές του υποχρεώσεις τον πιέζουν αφάνταστα. Έτσι, ο πρόεδρος θα λείψει από τα επόμενα παιχνίδια της Καλλονής. Ακόμη κοντά στην ομάδα θα βρίσκονται ο αντιπρόεδρος, Κώστας Παπαδόπουλος, και ο τεχνικός διευθυντής τής ΠΑΕ, Προκόπης Καρτάλης. Η αποστολή αναχώρησε μέσω Αθηνών σε δύο γκρουπ, αφού λόγω των εκλογών δε βρέθηκαν εισιτήρια να ταξιδέψουν όλοι μαζί. Η επιστροφή, όμως, θα γίνει κανονικά από τη Θεσσαλονίκη.

Το σημερινό παιχνίδι θα αρχίσει στις 17:00 και θα μεταδοθεί ραδιοφωνικά από τον «Best FM 98,1».

Πρόγραμμα
30ή Αγωνιστική (17:00)
Πιερικός - Καλλιθέα* (1ο ΟΑΚΑ Κατερίνης)
Θρασύβουλος - Βέροια (Δημοτικό Στάδιο Φυλής)
Αγροτικός Αστέρας - Βύζας (γήπ. Ευόσμου)
Αναγέννηση Επανομής - Καλλονή (γήπ. «Νίκος Σαράφης»)
Φωκικός - Πανσερραϊκός (Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας)
Ηρακλής Ψαχνών - Παναχαϊκή (Δημοτικό Στάδιο Ψαχνών - 18:30)
Λάρισα - Πανθρακικός* (AEL FC Arena - 19:30)

(Οι αγώνες Αναγέννηση Γιαννιτσών - Διαγόρας και Εθνικός Αστέρας - Πλατανιάς δε θα διεξαχθούν.)

* Μετάδοση από τον ΟΤΕ ΤV.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey