CUBA BREAK

20/04/2012 - 15:10

Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους! Μεθαύριο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ήταν ένα πρωτάθλημα που οι φίλοι του ποδοσφαίρου δε θέλουν να... πολυθυμούνται, για πολλούς και διάφορους λόγους, ελπίζοντας ότι το επόμενο θα ‘ναι καλύτερο.

Γεια σας και χρόνια πολλά σε όλους! Μεθαύριο ολοκληρώνεται η κανονική περίοδος στο Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας. Ήταν ένα πρωτάθλημα που οι φίλοι του ποδοσφαίρου δε θέλουν να... πολυθυμούνται, για πολλούς και διάφορους λόγους, ελπίζοντας ότι το επόμενο θα ‘ναι καλύτερο, πράγμα δύσκολο βέβαια! Πάμε να προσεγγίσουμε στοιχηματικά τα ματς της Κυριακής.

ΣΚΟΝΤΑ ΞΑΝΘΗ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
Η Ξάνθη σώθηκε και μαθηματικά μετά την προχθεσινή της ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη, άρα δεν έχει βαθμολογικό ενδιαφέρον. Το αντίθετο συμβαίνει με τον Εργοτέλη που ακόμη κι αν νικήσει βέβαια στα Πηγάδια, δεν εξασφαλίζει την παραμονή του, καθώς θα πρέπει να χάσει η Κέρκυρα στη Θεσσαλονίκη απ’ τον Άρη. Οι Κρητικοί σε 14 εκτός έδρας παιχνίδια έχουν πετύχει μόνο μια νίκη, αλλά - λόγω κινήτρου - θα τους εμπιστευθούμε για τη δεύτερη, σ’ ένα γήπεδο που ‘χουν επικρατήσει δύο φορές τα τρία τελευταία χρόνια.
Εκτίμηση: 2

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Ο Παναθηναϊκός, ό,τι και να κάνει στο τελευταίο του παιχνίδι, θα τερματίσει δεύτερος στη βαθμολογία και θα ξεκινήσει πρώτος στα πλέι-οφ με τρεις βαθμούς. Αντίθετα ο Παναιτωλικός, αν θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής, πρέπει να κάνει το διπλό στο ΟΑΚΑ, ελπίζοντας σε ήττα της Κέρκυρας και μη νίκη του Εργοτέλη. Για να το κάνει αυτό η ομάδα του Αγρινίου, δεν πρέπει να βρεθεί πίσω στο σκορ στο ημίχρονο για να ρισκάρει στην επανάληψη.
Εκτίμηση: Χ ημίχρονο

ΑΡΗΣ - ΚΕΡΚΥΡΑ
Η Κέρκυρα μετά τις δύο συνεχόμενες νίκες της επί του Ολυμπιακού και του ΟΦΗ, βρέθηκε σε σημείο που πολύ δύσκολα θα είχε φανταστεί πριν από τρεις αγωνιστικές. Τώρα τα πάντα εξαρτώνται από την ίδια, καθώς αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη απέναντι στον αδιάφορο βαθμολογικά Άρη, που θα έχει και πολλές απουσίες. Οι φιλοξενούμενοι θα υπερβάλουν εαυτόν για την τρίτη εκτός έδρας νίκη τους στο Πρωτάθλημα, έχοντας το επιπρόσθετο ατού των άδειων εξεδρών του «Βικελίδης» λόγω της τιμωρίας του Άρη.
Εκτίμηση: 2


... + ΤΟ ΈΞΤΡΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Ατρόμητος κι ο Ολυμπιακός θα συγκρουστούν στο Περιστέρι έξι μέρες πριν απ’ τη συνάντηση τους στον τελικό του Κυπέλλου. Ο Ολυμπιακός είναι πρωταθλητής κι ο Ατρόμητος σίγουρος για τα πλέι-οφ. Άρα και οι δύο δεν έχουν λόγους να φορτσάρουν, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι... θα κάτσουν και να χάσουν. Δεν αποκλείεται λοιπόν το παιχνίδι να είναι ισορροπημένο απ’ το πρώτο μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Θα ρισκάρουμε στην αμφίσκορη ισοπαλία.
Εκτίμηση: Σκορ 1-1


ΠΡΟΣΕΞΤΕ

Στην Κρήτη ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον ΠΑΣ Γιάννινα. Και ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους στη Σούπερ Λίγκα. Έχουν πάντως προηγούμενα και πιστεύω ότι οι γηπεδούχοι θέλουν πιο πολύ τη νίκη. Καλή πρόταση ο άσσος.

Στην Τρίπολη ο τοπικός Αστέρας υποδέχεται τον Πανιώνιο που την Τετάρτη σώθηκε μετά την ισοπαλία του με την Ξάνθη. Ο Αστέρας δεν έχει πια ελπίδες για τα πλέι-οφ, αφού έχασε απ’ τον Παναθηναϊκό, αλλά θα παίξει για τη νίκη και δεν αποκλείεται ο άσσος.

Εντελώς ελεύθερα θα παίξουν στη Δράμα η τοπική Δόξα και η ΑΕΚ. Λογικό φαβορί, πάντως, είναι οι φιλοξενούμενοι, που θέλουν να μπουν με φόρα στα πλέι-οφ, γι’ αυτό και το διπλό αξίζει την εμπιστοσύνη μας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey