Αν και πραγματοποίησε θετικό ξεκίνημα, δεν τα κατάφερε στο τέλος η Ενωσιακή Ομάδα της Λέσβου

Θα μπορούσαν και καλύτερα οι Προπαίδες

12/04/2012 - 17:33

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κω ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στους Προπαίδες, με την ομάδα της Λέσβου να καταλαμβάνει στον Όμιλο του Αιγαίου την τρίτη θέση, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ακόμη και ένα σκαλί παραπάνω.

Στο Δημοτικό Στάδιο της Κω ολοκληρώθηκε το Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων στους Προπαίδες, με την ομάδα της Λέσβου να καταλαμβάνει στον Όμιλο του Αιγαίου την τρίτη θέση, ενώ κάλλιστα θα μπορούσε να ήταν ακόμη και ένα σκαλί παραπάνω.

Οι ενωσιακοί προπονητές Παράσχος Λάσκαρης και Στέλιος Μουντανάρης, υπεύθυνοι για την προεπιλογή των παικτών, είδαν τους μικρούς ταλαντούχους να ξεκινούν στη διοργάνωση ορεξάτοι, νικώντας την αντίστοιχη ομάδα της Χίου με σκορ 3-0. Το λαμπρό αυτό ξεκίνημα οφειλόταν στην ωραία εμφάνιση της ομάδας με τέρματα που πέτυχαν οι Μπαζίμας, Δοματάς και Μαρίνος. Τη νίκη πήραν και από το δεύτερο παιχνίδι, κόντρα στη Σάμο, με τη Λέσβο να αδικείται από το αποτέλεσμα, αφού οι ευκαιρίες ήταν πολλές. Πάλι οι Μπαζίμας και Μαρίνος βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα. Στο παιχνίδι με τα Δωδεκάνησα, η εμφάνιση δεν ήταν η πρέπουσα, με αποτέλεσμα να έρθει η συντριβή με 6-0 από την καλύτερη Ένωση της διοργάνωσης. Στο τελευταίο παιχνίδι, με τις Κυκλάδες, η ήττα ήρθε στις καθυστερήσεις με 1-0, αλλά η εμφάνιση, παρά το αποτέλεσμα, ήταν καλή.

Στο νησί του Ιπποκράτη βρέθηκαν κατά τη διάρκεια των αγώνων και προπονητές, που παρακολούθησαν τα παιχνίδια και ασφαλώς θα εντόπισαν κάποιους μελλοντικούς στόχους. Αυτός ήταν και ένας από τους σημαντικότερους λόγους που τα παιδιά που συμμετείχαν στα παιχνίδια, προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να διακριθούν.

Εμπειρίες για το μέλλον
«Πιστεύω ότι η παρουσία μας στη διοργάνωση ήταν ικανοποιητική, αν και γνωρίζαμε τις δυνατότητες της ομάδας. Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε μια νέα ομάδα, με τα περισσότερα παιδιά να είναι ένα χρόνο μικρότερα ηλικιακά, για αυτό και δουλεύουμε πάνω στο πλάνο αυτό. Γυρίσαμε πίσω με πιο πλούσιες εμπειρίες και τα παιδιά κατάλαβαν ότι χρειάζεται πολύ περισσότερη δουλειά για να μπορέσουν να διακριθούν στα πρωταθλήματα των Μικτών», δήλωσε στο «Ε» ο ένας από τους δύο ενωσιακούς προπονητές, ο Παράσχος Λάσκαρης.

Οι παίκτες που χρησιμοποίησαν οι δύο προπονητές της Λέσβου, ήταν οι εξής: Χρήστος Παλαμουτσής, Νίκος Αρνόμαλλης, Γιάννης Αλεξίου, Αναστάσιος Θωμαΐδης, Δημήτρης Μπαζίμας, Δημήτρης Παρέλλης, Γιώργος Δοματάς, Κώστας Ρουμελιώτης, Αλκιβιάδης Ραχάνης, Γιώργος Μαρίνος, Δημήτρης Ιωσηφίδης, Παντελής Αλεξίου, Στρατής Τηνιακός, Γιάννης Βασταιανός, Φώτης Φωτέλλης, Στρατής Προκοπίου, Σταύρος Βαλελής, Θανάσης Πατερέλλης.

Βαθμολογία του Ομίλου (τελική)
1. Δωδεκάνησα    12
2. Κυκλάδες    7
3. Λέσβος    6
4. Χίος    4
5. Σάμος    0

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey