Λίγα απ’ όλα

03/05/2012 - 18:12

Η επιτροπή της Βουλής, που συγκροτήθηκε, ερεύνησε διεξοδικά... και έκρινε ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι αθώος κάθε αδικήματος, λόγω παραγραφής!

Τέσσερις εισαγγελείς έσωσαν την τιμή της χώρας
Η επιτροπή της Βουλής, που συγκροτήθηκε, ερεύνησε διεξοδικά... και έκρινε ότι ο Τσοχατζόπουλος είναι αθώος κάθε αδικήματος, λόγω παραγραφής! Η κ. Ελένη Ράικου, προϊσταμένη της Εισαγγελίας Αθηνών, οι εισαγγελείς Ελένη Σίσκου, Ευγενία Κοβέλου και Πόπη Παπανδρέου, αφού μελέτησαν διεξοδικά το φάκελο Τσοχατζόπουλου και με τη βοήθεια του ΣΔΟΕ, απεφάνθησαν ότι υπάρχει σωρεία ενδείξεων πως ο κύριος Δεξί Χέρι του Ανδρέα Παπανδρέου, η Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, λογίστρια του Άκη, ο Νικόλαος Ζήγρας, ξάδελφός του, και οι συνεργάτες Σαχπατζίδης και Οικονομίδης πρέπει να συλληφθούν. Ο πρόεδρος Πρωτοδικών, κ. Γαβριήλ Μαλής, εξέδωσε τα εντάλματα σύλληψης. Λέτε, πολίτες, να αρχίσουμε να πιστεύουμε στη Δικαιοσύνη μας; Ξανά.

Τι να ψηφίσω;
Με ρώτησε συγγενικό πρόσωπο, απ’ εκείνα που άρμεξαν στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ επί σειρά ετών: «Αληθεύει ότι αν ψηφίσω μικρό κόμμα, η ψήφος μου πηγαίνει στο πρώτο που θα συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους;» Απάντηση: Η ψήφος πηγαίνει στο μικρό κόμμα. Η προσμέτρηση γίνεται επί των εγκύρων ψηφοδελτίων. Όλα τα λοιπά είναι εκ του πονηρού. Τέλος.

ΠΑΜΕ - Π.Ν.Ο.
Τόσο το ΠΑΜΕ, όσο και η Π.Ν.Ο., ελέγχονται από το Κ.Κ.Ε.. Όταν θα πάγω να ψηφίσω, θα σκεφτώ πόσο έχουν ταλαιπωρήσει εμένα και τα παιδιά μου οι δυο αυτές οργανώσεις και θα «μαυρίσω» το κόμμα που τις ελέγχει. Και μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ!

Επιτέλους, το πήραν απόφαση
Οι Πάγκαλος, Παπαϊωάννου, Σιούφας, Βούγιας, Ξυνίδης, Ρόβλιας, Γείτονας απεφάσισαν να μην πολιτευτούν. Ουσιαστικά, και να πολιτεύονταν δε θα έβγαιναν, σ’ αυτές τις εκλογές. Πρέπει να τους ακολουθήσουν: Απόστολος Κακλαμάνης (76 ετών), Βάσω Παπανδρέου, Πρωτόπαπας, Ρέππας, Χρυσοχοΐδης, Διαμαντοπούλου, Σηφουνάκης, Γιαννέλλης, Σκανδαλίδης, Παπουτσής, Δήμας, Ευθυμίου και τέλος όλη η παλιά φρουρά. Το ξαναλέω: Οι άνθρωποι, οι οποίοι με την ανικανότητά τους οδήγησαν τη χώρα στη χρεωκοπία, δεν μπορούν να την σώσουν. Η χώρα χρειάζεται νέες ιδέες.

Αχ, μωρέ παπά!
Μέχρι εκεί έφτασαν ορισμένοι λειτουργοί της Εκκλησίας. Ακούστε το: Ορισμένοι ιερείς εκκλησιών, συνεργαζόμενοι με ορισμένα λαμόγια, εισέπρατταν μεγάλα ποσά ως δωρεά και εξέδιδαν αποδείξεις ισόποσες. Ο «χορηγός» της απόδειξης με το ποσό, το χρησιμοποιούσε για την Εφορία για να έχει έκπτωση φόρου και το εκκλησιαστικό συμβούλιο του επέστρεφε μέχρι και το 90% των χρημάτων που κατέβαλλε! Ιερή φάμπρικα με πλαστές δωρεές. Άλλη μια επιτυχία τού ΣΔΟΕ.

Άκης Τσοχατζόπουλος
Ο Ανδρέας Παπανδρέου τον βρήκε στη Γερμανία, στα χρόνια της δικτατορίας, να σπουδάζει πολιτικός μηχανικός και τον κάλεσε κοντά του. Έγινε το δεξί του χέρι και ο εξ απορρήτων του. Παντρεμένος με Γερμανίδα, άσκησε για λίγο το επάγγελμά του. Με περιορισμένα τα οικονομικά του τότε, βρέθηκε σήμερα να διαθέτει τεράστια περιουσία ο ίδιος και συγγενικά του πρόσωπα. Επί των ενδόξων ημερών τού ΠΑΣΟΚ, κυκλοφορούσε το παρακάτω χαρακτηριστικό ανέκδοτο:

Ανδρέας Παπανδρέου: Τι ώρα είναι, Άκη;

Τσοχατζόπουλος: Ό,τι πείτε, κ. Πρόεδρε!

Παραλίγο να τον εκλέξουν τα ΠΑΣΟΚια πρόεδρο του κόμματος και πιθανό πρωθυπουργό! Χώρισε την πρώτη γυναίκα και παντρεύτηκε μια πολύ νεώτερή του. Είναι 74 ετών και Θεσσαλονικιός. Με σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα οδηγήθηκε στον Κορυδαλλό, γιατί δεν μπόρεσε να δικαιολογήσει τα πλούτη του. Η πόρτα άνοιξε για τους πολιτικούς, επιτέλους. Και η δικαιοσύνη αποκτά ξανά την εμπιστοσύνη των πολιτών.

Ιχνοστοιχεία - Σελήνιο
Όσοι πάσχουν από χρόνιους ρευματισμούς, από ασθένειες των αρτηριών και οι καρκινοπαθείς, έχουν αυξημένες ανάγκες από σελήνιο. Οι αναγκαίες ποσότητες που πρέπει να παίρνουμε ημερησίως είναι 50 - 200 εκ. του γραμμαρίου. Τροφές πλούσιες σε σελήνιο: Μαγιά της μπύρας, νεφρά, συκώτι, γραβιέρα (τυρί), ψωμί ολικής αλέσεως, ψωμί από σίκαλη, ηλιόσποροι κ.ά..

Βρήκα και σας παρουσιάζω
«Ο πατριωτισμός είναι το ύστατο καταφύγιο των αχρείων», δρ. Τζόνσον

«Δε με πειράζει να ζήσω μόνο για μια μέρα αν τα κατορθώματά μου μείνουν για πάντα στην ιστορία», Κου Χούλι, Ιρλανδός μυθικός ήρωας

«Χωρίς ψέματα η ανθρωπότητα θα καταστρεφόταν από απελπισία και πλήξη», Ανατόλ Φραντς

Κωνσταντίνος Ι. Μουτζούρης
Πήρα σήμερα επιστολή από τον υποψήφιο βουλευτή τής Ν.Δ. κ. Μουτζούρη, με την οποία ενημερώνει για την υποψηφιότητά του και την προσφορά του σε όλη τη Λέσβο, και στη Γέρα. Καλή επιτυχία, κ. Καθηγητά τού ΕΜΠ. Για εμένα η ιδιότητα του καθηγητή είναι υπεράνω της ιδιότητας του πολιτικού που επιδιώκετε.

Παπάδος, 17-4-2012

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey