Ο Κώστας Κουτσοβίλης πρόεδρος των εργαζομένων του Νοσοκομείου

Αντιδράσεις για τις αρχαιρεσίες

22/12/2015 - 15:40

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, το οποίο ανέδειξε πρόεδρο τον Κώστα Κουτσοβίλη από την παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα».

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Εργαζομένων του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, το οποίο ανέδειξε πρόεδρο τον Κώστα Κουτσοβίλη από την παράταξη «Αγωνιστική Ενότητα».

Η παράταξη Κουτσοβίλη, που ήρθε δεύτερη στις εκλογές μετά τη «Νέα Ενωτική Κίνηση» του Στρατή Κλεάνθη, συμμάχησε και εξέλεξε προεδρείο με την τρίτη κατά σειρά παράταξη, που ανέδειξαν οι εκλογές της 15ης Δεκεμβρίου «Ανανέωση», γεγονός που προκάλεσε τις αντιδράσεις της πρώτης σε ψήφους παράταξης. Υπενθυμίζεται ότι η «Αγωνιστική Υγειονομική Συσπείρωση- ΠΑΜΕ» δεν είχε βγάλει έδρα στο διοικητικό συμβούλιο.

Το επταμελές διοικητικό συμβούλιου του συλλόγου Εργαζομένων, μετά τις αρχαιρεσίες, ανέδειξε εκτός από πρόεδρο τον Κώστα Κουτσοβίλη, αντιπρόεδρο την Αγγελική Παλιβάνη, γραμματέα το Στρατή Σαμαρά, ταμία το Φιλοκλή Βαλσαμάκη και μέλη τούς Στρατή Κλεάνθη, Νικόλα Πετρά και Γιώργο Πετρέλλη.

Ο νέος πρόεδρος των εργαζομένων Κώστας Κουτσοβίλης δήλωσε σχετικά στο «Ε»: «Θέλουμε να μη βγαίνουμε τόσο συχνά στα Μέσα Ενημέρωσης για δηλώσεις και περισσότερο να κάνουμε έργο. Σκοπός μας είναι να αποδείξουμε πως υπάρχει ένας διαφορετικός συνδικαλισμός και πως μπορούμε να έχουμε έναν σύλλογο των πολλών, ενάντια στις προηγούμενες διοικήσεις του συλλόγου που αναδείκνυε παράγοντες».

«Οι τελευταίοι έσονται πρώτοι»
Τον εκνευρισμό των μελών της «Νέας Ενωτικής Κίνησης», που ήρθε πρώτη με 150 ψήφους και έβγαλε τρεις έδρες, αφήνοντας κατά πολύ πίσω την παράταξη Κουτσοβίλη που έλαβε 83 και δύο έδρες, αλλά και την παράταξη «Ανανέωση» με 77 με δύο έδρες, προκάλεσε η συμμαχία των δύο τελευταίων παρατάξεων, οι οποίες υπενθυμίζεται ότι στο παρελθόν ήταν μία και διασπάστηκαν μετά τη διάσπαση και του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο τέως αντιπρόεδρος του Συλλόγου και πλέον απλό μέλος του Δ.Σ. Στρατής Κλεάνθης έγραψε σχετικά: « Σύλλογος μεγάλος δεν υπάρχει άλλος, όπου οι τελευταίοι έσονται πρώτοι, γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων τους την ετυμηγορία των συναδέλφων.

Σε σχετική ευχαριστήρια ανάρτηση του Κ.Κ. (σ.σ. Κώστα Κουτσοβίλη), βλέπετε ότι κάτι θέλει να αποδείξει λέει μόνο σ’ αυτούς που τους εμπιστεύτηκαν! Μιλά επίσης για σύλλογο των πολλών, περιφρονώντας τους συντριπτικά περισσότερους συναδέλφους που έκαναν το λάθος να μην τον εμπιστευθούν».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey