Συνέδριο Ογκολογίας τον Μάιο, στη Μυτιλήνη

23/04/2014 - 14:24

Ογκολογικό συνέδριο με τίτλο «Μεσογειακές Ημέρες Ογκολογίας» θα διεξαχθεί στην πόλη της Μυτιλήνης το διάστημα 9 και 10 Μαΐου, με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας γιατρού χειρουργού μαστού, Γιώργου Ασημακόπουλου, και υπό την αιγίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου.

Ογκολογικό συνέδριο με τίτλο «Μεσογειακές Ημέρες Ογκολογίας» θα διεξαχθεί στην πόλη της Μυτιλήνης το διάστημα 9 και 10 Μαΐου, με πρωτοβουλία του συντοπίτη μας γιατρού χειρουργού μαστού, Γιώργου Ασημακόπουλου, και υπό την αιγίδα του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Λέσβου. Πέρα από το ενδιαφέρον αντικείμενο του συνεδρίου, αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτό θα παρευρεθούν 100 και πλέον σύνεδροι.

Η αντιδήμαρχος και πρόεδρος του Οργανισμού, Αναστασία Αντωνέλλη, αναφέρει σχετικά ότι πέρα από το επιστημονικό μέρος του συνεδρίου και την ενημέρωση που αυτό θα παρέχει στους συνέδρους γιατρούς, «οι δημότες μας θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα επιτεύγματα της επιστήμης της Ογκολογίας και κατά συνέπεια να οπλιστούν με γνώσεις χρήσιμες ως προς τις δυνατότητες αντιμετώπισης συναφών προβλημάτων υγείας.»

Παράλληλα ευχαριστεί τον κ. Ασημακόπουλο «για το συνεχές ενδιαφέρον και την προσφορά του στον τόπο μας, με μια σειρά από δράσεις του, όπως τις δωρεάν μαστολογικές εξετάσεις που κατά καιρούς προσέφερε για άπορες δημότισσες του Κοινωνικού μας Ιατρείου και τώρα για την πρωτοβουλία διοργάνωσης του εν λόγω συνεδρίου στην πόλη μας, το οποίο, πέρα από τα οφέλη που προανέφερα, θα κάνει γνωστό το νησί μας σε 100 και πλέον συνέδρους.»  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey