Απεργούν αύριο οι Γιατροί του Νοσοκομείου

10/12/2013 - 15:59

Στην απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ)

Στην απεργία που κήρυξε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) και η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδος (ΟΕΝΓΕ), αύριο Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου θα συμμετάσχει και η Ένωση Ιατρών ΕΣΥ Λέσβου, το διοικητικό συμβούλιο της οποίας καλεί τα μέλη της να λάβουν μέρος στην 24ωρη κινητοποίηση.

Οι Γιατροί δηλώνουν την αντίθεσή τους στις μετακινήσεις γιατρών και προσωπικού, επιδιώκοντας την αποσύνδεση του Νοσοκομείου Μυτιλήνης με εκείνο της Λήμνου. Λένε «όχι» στην κατάργηση της ειδικότητας των οδηγών και πληρωμάτων ασθενοφόρων, όπως σημειώνεται σε Δελτίο Τύπου, στο οποίο επίσης αναφέρεται πως οι Γιατροί αγωνίζονται για ένα ολοκληρωμένο δημόσιο και δωρεάν σύστημα πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey