Θεατρική Παράσταση για παιδιά και μεγάλους από τη Θεατρική Ομάδα του ΦΟΜ

«Τα καινούργια ρούχα του βασιλιά!»

30/11/2022 - 10:00

Η Θεατρική Ομάδα του ΦΟΜ παρουσιάζει το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου στις 6:00 μμ και την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου στις 11:00 το πρωί και στις 6:00 το απόγευμα,  στο ΝΕΟ θέατρο του ΦΟΜ (Δικελή 2, Επάνω Σκάλα), την Θεατρική παράσταση για παιδιά και μεγάλους «Τακαινούργια ρούχα του βασιλιά» σε σκηνοθεσία Αντρέα Σεφτελή.

Το έργο είναι βασισμένο στο ομώνυμο παραμύθι του Χανς Κρίστιαν Άντερσεν που αν και γράφτηκε το 1837 , η εμβληματική του φράση «Ο βασιλιάς είναι γυμνός!» επανέρχεται πολύ συχνά στην καθημερινότητά μας, συμβολίζοντας τη δύναμη της αλήθειας απέναντι στο ψέμα και το καθήκον της εξουσίας να λειτουργεί με ειλικρίνεια και ταπεινότητα για να μπορεί να υπηρετεί τους πολίτες.

Το έργο είναι μια μαγική ιστορία που συναρπάζει μικρά, μεγάλα παιδιά αλλά και «έξυπνους» ενήλικες που μπορούν εύκολα να παραλληλίσουν τα δρώμενά της με τα σημερινά. www.fom.gr

Στο έργο παίζουν οι Μάριος Σπανός, Δημήτρης Καμπάς, Ντέσσυ Κομνημού, Κώστας Σταμόπουλος, Ειρήνη Δημητρίου, Χρήστος Σίμος, Μπέττυ Δερεδίνη.

Η σκηνοθεσία όπως προαναφέρθηκε είναι του Αντρέα Σεφτελή, τα κοστούμια επιμελείται η Κλαίρη Φραγκουλάκη, τον σχεδιασμό σκηνικών η Βάνια Λουκίδη, την μουσική η Μαρία Γερούλια από τους ΠασπARTού και το φωτογραφικό υλικό η Μπέττυ Δερεδίνη. Η οργάνωση της παραγωγής είναι του προέδρου του ΦΟΜ, Περικλή Μαυρογιάννη.

Προπώληση εισιτηρίων στο βιβλιοπωλείο ΒOOK and ART ( 8 ευρώ).

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey