Έρχεται στην Μυτιλήνη με το Μικρό Θέατρο Λάρισας

«Η Πεντάμορφη και το Τέρας»

07/02/2023 - 10:30

Πιστό στο ραντεβού του το ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΑΡΙΣΑΣ έπειτα από τις τεράστιες επιτυχία που σημείωσε  με τις παραστάσεις , Πινόκιο  & Σταχτοπούτα σε όλη την Ελλάδα, συνεχίζει την παράδοση που δημιούργησε από το 2009 με τις ποιοτικές παιδικές παραγωγές του και έρχεται για 13η χρονιά στην πόλη της Μυτιλήνης, το Σάββατο  με το παραδοσιακό παραμύθι της Γαλλίδας συγγραφέα Gabrielle Suzanne Barbot de Villeneuve «Η Πεντάμορφη και το Τέρας».

Θα δοθούν δύο παραστάσεις η πρώτη  το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2023 στις 17:15 και η δεύτερη την ίδια μέρα, λίγες ώρες αργότερα στις 19:15, στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Το έργο απευθύνεται σε παιδιά κάθε ηλικίας.

Λίγα λόγια για το έργο…

 Ένα παραμύθι που παρουσιάζει με μοναδικό τρόπο τις παγίδες που μπορεί να πέσει κάποιος όταν εγκλωβιστεί στην εξωτερική εμφάνιση και την πόση αγάπη μπορεί να λάβει όταν "ψάξει" για την βαθύτερη ομορφιά που κρύβουμε όλοι μέσα μας.

Η Πεντάμορφη προσπαθώντας να σώσει την αδελφή της, προσφέρει τον εαυτό της ως αιχμάλωτη στο Τέρας. Ενώ το Τέρας προσπαθεί να δείξει στην Πεντάμορφη πως η αποκρουστική εμφάνισή του είναι αποτέλεσμα μιας λάθος απόφασης που πήρε πριν χρόνια, η Πεντάμορφη το σκάει από το παλάτι. Ο Στεφάν που διεκδικεί την Πεντάμορφη αποφασίζει να σκοτώσει το Τέρας, αλλά μόλις η όμορφη κοπέλα συνειδητοποιήσει την "αλήθεια" και των δύο παίρνει την σωστή απόφαση! 

Η συνέχεια επί σκηνής..

Παίζουν και χορεύουν οι ηθοποιοί

Στην παράσταση παίρνουν μέρος οι ηθοποιοί Θοδωρής Κανδυλιώτης, Άννα Γιαννακίδου , Μαργαρίτα Τοκατλιδη, Κατερίνα Γρηγορίου & Γιώργος Δάσκαλος. Η σκηνοθεσία και η διασκευή του έργου είναι του Θοδωρή Κανδυλιώτη, τα σκηνικά και τις ειδικές κατασκευές επιμελείται και τον σχεδιασμό των κουστουμιών  η Εμμανουέλα Αλφιέρη, την μουσική ο Θοδωρής Κανδυλιώτης, τα κοστούμια η Τέτα Βασιλάτου, τον σχεδιασμό των φωτισμών ο Πασχάλης Λόκας και τα γραφιστικά ο Στέλιο Καλογεράκης.

Η διάρκεια του έργου είναι 85 λεπτά, προπώληση εισιτηρίων γίνεται στο viva.gr, η είσοδος κοστίζει 10 ευρώ (από 2 ετών & άνω) .

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey