Από 3 έως 11 Ιουλίου

Έρχεται η 2η Έκθεση Βιβλίου «Στρατής Μυριβήλης»

27/01/2022 - 11:56

Η Αντιδημαρχία Πολιτισμού του Δήμου Μυτιλήνης οργανώνει και φέτος τη 2η Έκθεση Βιβλίου του Δήμου Μυτιλήνης «ΣΤΡΑΤΗΣ ΜΥΡΙΒΗΛΗΣ».

Η Έκθεση, με την επιφύλαξη των διατάξεων που θα ισχύουν για την αντιμετώπιση της πανδημίας, θα λάβει χώρα κατά το χρονικό διάστημα από 3 έως 11 Ιουλίου 2022 και από ώρα 19:00 έως 23:00, στο πλαίσιο του Φεστιβάλ του Λεσβιακού Καλοκαιριού και στον παρακείμενο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου Μυτιλήνης.

Καλούνται όσα τοπικά βιβλιοπωλεία και εκδοτικοί οίκοι ενδιαφέρονται, να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι την 15 Μαρτίου 2022 στο mail της Aντιδημαρχίας Πολιτισμού: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Στην αίτησή τους τα βιβλιοπωλεία θα προσκομίσουν βεβαίωση από δύο έως τρεις εκδοτικούς - μη Λεσβιακούς - οίκους που επιθυμούν να εκπροσωπήσουν.

Επισημαίνεται πως δεν μπορούν δύο ή περισσότερα βιβλιοπωλεία να εκπροσωπήσουν τους ίδιους εκδοτικούς οίκους. Διευκρινίζεται ότι θα τηρηθούν αυστηρά όλες οι διατάξεις που διέπουν την ορθή πώληση του βιβλίου και την ενιαία τιμή. Η έκθεση αφορά αποκλειστικά και μόνο σε έντυπα βιβλία. Αποκλείεται κάθε άλλο είδος πλην του έντυπου βιβλίου, είτε ως  κύριο είτε συμπληρωματικό – προωθητικό υλικό της πώλησής του.

Η Διεύθυνση Πολιτισμού θα καλύψει τα έξοδα της τεχνικής υποστήριξης που θα απαιτηθεί για κάθε ενδιαφερόμενο.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey