Εμφάνιση σε ρόλο γιατρού στην γνωστή τηλεοπτική σειρά

«Έρωτας φυγάς» & Γιώργος Λημναίος [Vid]

30/11/2022 - 14:00 Ενημερώθηκε 01/12/2022 - 12:11

Στο 51ο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της δραματικής σειράς «Έρωτας φυγάς» συμμετέχει και ο Μυτιληνιός, Γιώργος Λημναίος, σε ρόλο γιατρού, ένας ρόλος που αναμένεται να τον σημαδέψει και σε άλλες γνωστές τηλεοπτικές σειρές που βρίσκονται πρώτες στις προτιμήσεις του τηλεοπτικού κοινού την φετινή τηλεοπτική σεζόν.

Σε ρόλο κλειδί στον Έρωτα Φυγά θα ξεδιπλώσει το παρελθόν του κ. Αποστολόπουλου που για τριάντα χρόνια βρισκόταν στην φυλακή και επανεμφανίζεται…

Ο Έρωτας φυγάς είναι μία δραματική σειρά εποχής σε σκηνοθεσία του Βασίλη Τσελεμέγκου σε συνεργασία με τον Παναγιώτη Πορτοκαλάκη, διασκευή σεναρίου της Ρένας Ρίγγα και επιμέλεια σεναρίου του Δημήτρη Αποστόλου, με ένα μοναδικό καστ πρωταγωνιστών να δίνει ζωή και διάσταση σε χαρακτήρες που παλεύουν με διαχρονικά κοινωνικά στερεότυπα και βιώνουν πάθη, συγκρούσεις, προδοσίες, προκαλώντας το δίκαιο.

Στην σειρά πρωταγωνιστούν, μεταξύ άλλων, οι Ντάνη Γιαννακοπούλου, Σταύρος Σβήγκος, Αντώνης Καρυστινός, Πέμη Ζούνη, Σταύρος Ζαλμάς, Γεράσιμος Γεννατάς, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Δένια Μιμερίνη, Μαρία Κωνσταντάκη, Κώστας Καζανάς, Έφη Παπαθεοδώρου, Λεωνίδας Καλφαγιάννης, Λίλη Τσεσματζόγλου, Χρύσα Κλούβα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey