Δηλώσεις του Υπουργού Μετανάστευσης και Ασύλου

Μηταράκης: Μεγάλη πλειοψηφία των νησιωτών υποστηρίζει τη κυβέρνηση και την δημιουργία κλειστών ελεγχόμενων δομών

18/01/2022 - 10:57 Ενημερώθηκε 22/01/2022 - 19:06

Η μεγάλη πλειοψηφία των νησιωτών στηρίζει την Κυβέρνηση και τη δημιουργία των κλειστών ελεγχόμενων δομών, διότι έτσι προστατεύονται και τα νησιά και η υπόλοιπη χώρα. Θα συνεχίσουμε την αυστηρή αλλά δίκαιη μεταναστευτική πολιτική

αναφέρει σε δηλώσεις του ο Υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, Νότης Μηταράκης, μετά την ανοικτή συζήτηση μου με τους πολίτες του νησιού στο Ομήρειο Πνευματικό Κέντρο.

Σημειώνεται ότι την Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022 κάτοικοι της Χίου πραγματοποίησαν αυτοκινητοπομπή θέλοντας να εκφράσουν την αντίθεσή τους στην δημιουργία δομών.

Υπογράμμισα ότι οι κλειστές ελεγχόμενες δομές δεν είναι για να έρχονται αλλά για να μην έρχονται. Δεν είναι για να υπάρχουν μόνιμα διαμένοντες στα νησιά, αλλά για να κερδίσουμε τη μάχη απέναντι στα κυκλώματα εργαλειοποίησης του μεταναστευτικού. Δηλαδή να προστατέψουμε την πατρίδα μας. 

Η Ελλάδα δεν πρόκειται να επιστρέψει στην πολιτική των ανοιχτών συνόρων με τις επιπτώσεις που αυτή μας δημιούργησε και στην ιδεολογική επιλογή των ανοικτών κέντρων, 

είπε μεταξύ άλλων ο Υπουργός.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey