Βαρβιτσιώτης για τους πρόσφυγες στο χιόνι: "Αναξιόπιστοι οι δήθεν ευαίσθητοι"

09/01/2017 - 23:21

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για τις εικόνες ντροπής που επικρατούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Μόριας και άλλων περιοχών

Ο Τομεάρχης Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β΄ Αθηνών, κ. Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, για τις εικόνες ντροπής που επικρατούν στους προσφυγικούς καταυλισμούς της Μόριας και άλλων περιοχών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι δήθεν ευαίσθητοι αποδεικνύονται - για μια ακόμη φορά - κυνικοί, ασυνεπείς και αναξιόπιστοι.



Στις 5 Ιανουαρίου ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής ο κ. Μουζάλας διαβεβαίωνε ότι “κανένας πρόσφυγας και μετανάστης δεν είναι πλέον στο κρύο”.

Δύο ημέρες αργότερα, οι εικόνες ντροπής στον καταυλισμό της Μόριας, αλλά και άλλων περιοχών, επαλήθευαν την ανικανότητά του, καθώς οι πρόσφυγες και οι σκηνές τους βυθίζονταν στο χιόνι, την ώρα που η δήθεν ευαίσθητη Κυβέρνησή του βυθιζόταν στην ανυπαρξία της.

Γιατί στην αρχή τους άφηναν να “λιάζονται” και σήμερα τους αφήνουν να παγώνουν.

Επανέρχονται, έτσι, με αμείλικτο τρόπο, όλα τα ερωτήματα που έχω θέσει στον αρμόδιο Υπουργό και αφορούν στη διασπάθιση των δημόσιων πόρων. Ερωτήματα που προκύπτουν, άλλωστε, από καταγγελίες του πρώην Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής, αλλά και βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Για όλα αυτά, περιμένω σήμερα από τον κ. Μουζάλα να απαντήσει πειστικά στη Βουλή, στην επίκαιρη ερώτηση που έχω καταθέσει από καιρό».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey