Παρέμβαση των Οικολόγων για την Ερμού και τη Σαπφούς

Τα πρώτα ονόματα στο ψηφοδέλτιο

25/04/2014 - 16:22

Τις τελευταίες επαφές για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του «Οικολογικού Ανέμου» στην Περιφερειακή Ενότητα της Λέσβου πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Μιχάλης Μπάκας.

Τις τελευταίες επαφές για το κλείσιμο του ψηφοδελτίου του «Οικολογικού Ανέμου» στην Περιφερειακή Ενότητα της Λέσβου πραγματοποιεί σήμερα και αύριο ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Λέσβου, Μιχάλης Μπάκας. Με στόχο τη διατήρηση της δύναμης των Οικολόγων στο Βόρειο Αιγαίο, που συνεπάγεται και την είσοδο του «Οικολογικού Ανέμου» στο Περιφερειακό Συμβούλιο, το ψηφοδέλτιο ακολουθεί τη φιλοσοφία της συσπείρωσης, αλλά και της διεύρυνσης. Μέχρι στιγμής, σίγουρες συμμετοχές θεωρούνται αυτές των Στέλιου Κραουνάκη, Καρολίνα Κρις, Έμυ Δημοπούλου.

Στο μεταξύ, «την αποτελεσματική και όχι στα λόγια 24ωρη πεζοδρόμηση της οδού Ερμού και την προστασία της Πλατείας Σαπφούς από τα μηχανάκια που την έχουν κάνει πάρκινγκ και όχι πλέον χώρο για πεζούς και παιδιά», ζητούν με ανοιχτή επιστολή προς τον αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής, Γιάννη Βατό, τα μέλη του «Οικολογικού Ανέμου». Στην παρέμβασή τους αυτή, οι Οικολόγοι προτείνουν μεταξύ άλλων το ελεγχόμενο κλείσιμο της οδού Ερμού με μπάρες και άλλα τεχνητά εμπόδια τις ώρες που δεν λειτουργούν τα καταστήματα και αντίστοιχες παρεμβάσεις στην Πλατεία Σαπφούς, που εδώ και πολύ καιρό λειτουργεί σαν πάρκινγκ μοτοσυκλετών.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey