Ο Β. Μπάλλας στη Λέσβο την Πέμπτη

Ζεσταίνουν «μηχανές» οι Οικολόγοι

05/04/2014 - 07:23

Με το θέμα των ενδεχόμενων συνεργασιών να έχει λήξει οριστικά, ο «Οικολογικός Άνεμος» αφοσιώνεται πλέον στο σχεδιασμό του προεκλογικού του αγώνα.

Με το θέμα των ενδεχόμενων συνεργασιών να έχει λήξει οριστικά, ο «Οικολογικός Άνεμος» αφοσιώνεται πλέον στο σχεδιασμό του προεκλογικού του αγώνα. Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να επισκεφτεί τη Λέσβο ο επικεφαλής της παράταξης και υποψήφιος περιφερειάρχης, Βασίλης Μπάλλας, που ήδη προγραμματίζει συναντήσεις και επαφές με τα μέλη των Οικολόγων και φορείς της Λέσβου.

Τα μέλη του «Οικολογικού Ανέμου» εξάντλησαν, όπως αναφέρουν, τα περιθώρια για ενδεχόμενη συνεργασία τόσο με την παράταξη της Αγλαΐας Κυρίτση, όσο και με την παράταξη του Γιάννη Σπιλάνη. Και στις δύο όμως περιπτώσεις δεν προχώρησαν οι συζητήσεις για συνεργασία, ωθώντας τον «Οικολογικό Άνεμο στην αυτόνομη κάθοδο. Η εξέλιξη αυτή δε φαίνεται να πτοεί τα μέλη της παράταξης, που χαρακτηρίζουν την παρουσία της παράταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο «δυνατό χαρτί», που αναμένεται να φέρει καρπούς προεκλογικά.

Σχετικά με τις υποψηφιότητες αντιπεριφερειαρχών, σε εκκρεμότητα παραμένει μόνο η Περιφερειακή Ενότητα της Σάμου, με Λέσβο και Χίο να έχουν οριστικοποιημένους υποψηφίους. Συγκεκριμένα για τη Λέσβο έχει «κλειδώσει» ο Μιχάλης Μπάκας για τη θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη και για τη Χίο ανακοινώθηκε η Γιούλη Αργυρούδη. Πιθανότερη υποψηφιότητα για τη Σάμο θεωρείται μέχρι στιγμής αυτή του Ηλία Γιαννίρη

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey