Κυρίτση για ακτοπλοϊκό

«Σταματάμε την κατρακύλα του τόπου…»

02/04/2014 - 18:11

Τα επιχειρηματικά παιχνίδια και την κόντρα μεταξύ ΝΕΛ και τραπεζών στηλιτεύει η υποψήφια περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση, κατονομάζοντάς τα ως τη βασική αιτία για την απομόνωση των νησιωτών. 

Τα επιχειρηματικά παιχνίδια και την κόντρα μεταξύ ΝΕΛ και τραπεζών στηλιτεύει η υποψήφια περιφερειάρχης Αγλαΐα Κυρίτση, κατονομάζοντάς τα ως τη βασική αιτία για την απομόνωση των νησιωτών. Σε ανακοίνωσή της, τονίζει πως οι εφοπλιστές λυμαίνονται τις ακτοπλοϊκές γραμμές, λειτουργώντας χωρίς έλεγχο και υπό την κυβερνητική κάλυψη. Η πολιτική αυτή, λέει, «είχε ως αποτέλεσμα να μετατραπούν ο Πειραιάς και η βόρεια Ελλάδα “μακρινή και απροσπέλαστη χώρα” για τους κατοίκους του Βορείου Αιγαίου».

Τα πυρά της κ. Κυρίτση συγκέντρωσε και η τωρινή περιφερειακή αρχή, την οποία κατηγόρησε για αδιαφορία και αδράνεια αναφορικά με το ακτοπλοϊκό ζήτημα.
Τέλος, η κ. Κυρίτση κάλεσε τους νησιώτες να δώσουν σαφή εντολή τις προσεχείς εκλογές, προκειμένου να μπει τέλος: «στη διασύνδεση επιχειρηματικών συμφερόντων και παραγόντων της Περιφέρειας, σταματάμε την κατρακύλα του τόπου μας και με κάθε μέσο που διαθέτουμε, βάζουμε φρένο στην ασυδοσία, στην αυθαιρεσία και στην τοπική διαπλοκή που υποβαθμίζει τη ζωή στα νησιά μας».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey