Σάλος από το χθεσινό αποκαλυπτικό δημοσίευμα του «Ε». Άφαντη η ομάδα των νεοναζί που συναποτελεί το «τάγμα εφόδου» της Μυτιλήνης. Εξαφάνισε τον προσωπικό του ιστοχώρο από το διαδίκτυο ο νεοναζί διευθυντής γυμνασίου

«Λούης»… ο Λοκρός!

26/09/2013 - 13:44

Ασθμαίνοντες έσπευσαν χθες, αμέσως μετά την κυκλοφορία τού «Ε», τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» να εξαφανίσουν στοιχεία που αφορούν στη δράση τους.

Ασθμαίνοντες έσπευσαν χθες, αμέσως μετά την κυκλοφορία τού «Ε», τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης της «Χρυσής Αυγής» να εξαφανίσουν στοιχεία που αφορούν στη δράση τους. Πρώτος, ο θεωρητικός τους, γνωστός δεδηλωμένος νεοναζί διευθυντής γυμνασίου της Μυτιλήνης, ο οποίος εξαφάνισε τον προσωπικό του ιστοχώρο με τα μεγαλόστομα νεοναζιστικά κηρύγματά του.

Το προσωπικό ιστολόγιο του γυμνασιάρχη http://www.pandidaktirio.blogspot.gr/, όπου αναρτούσε κείμενα με υπογραφή το ψευδώνυμο «Βαίνων ο Λοκρός», εξαφανίστηκε νωρίς χθες το πρωί. Ανάλογα φαινόμενα «εξαφάνισης» στοιχείων και φωτογραφιών, υπήρξαν και στο ιστολόγιο της οργάνωσης http://www.xalesbos.blogspot.gr/. Από εκεί κατέβηκαν φωτογραφίες από τις δράσεις των μελών του «τάγματος εφόδου» στα βορειόχωρα της Μυτιλήνης.

Στο μεταξύ, έκπληξη προκαλεί η σιωπή με την οποία αντιμετώπισε το φαινόμενο του νεοναζί γυμνασιάρχη η διοικητική προϊστάμενη αρχή στο χώρο της Παιδείας. Όπως χαρακτηριστικά λέχθηκε χθες, «η συγκάλυψη της νεοναζιστικής δράσης τού εν λόγω εκπαιδευτικού συνεχίζεται. Τα θεωρητικά του κείμενα που δημοσιεύονται με ψευδώνυμο στην ιστοσελίδα της “Χρυσής Αυγής” και αναδημοσιεύονται με το όνομά του σε καθημερινή εφημερίδα της Μυτιλήνης, τα νεοναζιστικά του εμέσματα, αποτελούν πρόκληση σε κάθε δημοκρατικό πολίτη. Οι προϊστάμενοί του στο χώρο της Εκπαίδευσης δεν μπορούν να σιωπούν.».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey