ΣΥΡΙΖΑ προς Ν.Δ. Λέσβου

Πάρτε θέση για το Χατζηκομνηνό

24/09/2013 - 17:12

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καλεί την ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ. να πάρει θέση για τις δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Παράταξη που είχε στηρίξει η Ν.Δ. στις τελευταίες δημοτικές εκλογές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου καλεί την ΝΟΔΕ Λέσβου της Ν.Δ. να πάρει θέση για τις δηλώσεις του επικεφαλής της παράταξης της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο. Παράταξη που είχε στηρίξει η Ν.Δ. στις τελευταίες δημοτικές εκλογές. Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ έχει ως εξής:

«Δεν είναι λίγες οι φορές το τελευταίο διάστημα που ο επικεφαλής της παράταξης της ΝΔ στο Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου, κ. Αριστείδης Χατζηκομνηνός, ξεπερνώντας κάθε όριο, επιδίδεται σε ένα άνευ προηγουμένου ακροδεξιό παραλήρημα.

Αποκορύφωμα αυτής της πρακτικής του είναι η στάση που κράτησε  στη τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λέσβου, όπου όχι μόνο αρνήθηκε να δεχθεί ψήφισμα καταδίκης της δολοφονίας του αντιφασίστα ακτιβιστή Παύλου Φύσσα από τους Χρυσαβγίτες στο Πειραιά, αλλά ωρυόμενος επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ κατονομάζοντας τον ως υπεύθυνο για τους τραγικούς θανάτους στη MARFIN.

Δεν θα μπούμε στο κόπο να απαντήσουμε πολιτικά στο κ. Χατζηκομνηνό αφού ως δικηγόρος γνωρίζει πολύ καλά πως για τους ηθικούς αυτουργούς στην υπόθεση της MARFIN, το δικαστήριο καταδίκασε την εργοδοσία, ενώ για τους φυσικούς αυτουργούς ας ρωτήσει τους πολιτικούς του φίλους, γιατί δεν τους έχουν βρει ως τώρα.

Πάει πολύ όμως ο κύριος αυτός, που ενώ τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια είτε ως δήμαρχος, είτε ως υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, είτε ως πρόεδρος του νοσοκομείου Μυτιλήνης υπηρέτησε πιστά το σύστημα που μας οδήγησε στη καταστροφή, τώρα να θέλει να κάνει τον τιμητή των πάντων και ιδιαίτερα της Αριστεράς.

Έχουμε όμως μεγάλη απορία γιατί η τοπική ΝΟΔΕ της ΝΔ κρατεί μια περίεργη σιωπή για τη στάση αυτή του κ. Χατζηκομνηνού. Μήπως οι απόψεις αυτές που εκφράζει στο Δημοτικό Συμβούλιο τώρα τελευταία ο κ. Χατζηκομνηνός εντάσσονται στη θεωρεία των κ.κ. Σαμαρά. Λαζαρίδη, Μπαλτάκου, Βορίδη  και Κρανιδιώτη, περί των «άκρων» του πολιτικού συστήματος και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός συνταγματικού τόξου;

Ή μήπως ακόμα και μετά την αποκάλυψη του εγκληματικού ρόλου του μορφώματος της Χρυσής Αβγής, κάποιοι συνεχίζουν να ψαρεύουν σε θολά νερά, όσο επικίνδυνο κι αν είναι αυτό για τη Δημοκρατία, μόνο και μόνο για να γαντζωθούν στην εξουσία. Η ΝΟΔΕ Λέσβου της ΝΔ χρειάζεται να δώσει μια απάντηση χωρίς μισόλογα». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey