Αλλαγή κλίματος διαπιστώνει ο Ν. Σηφουνάκης

«Καμμία ψήφος χαμένη για το ΠΑΣΟΚ»

09/06/2012 - 13:55

Αναστροφή του κλίματος σε σχέση με αυτό που επικρατούσε την προεκλογική περίοδο του Μαΐου, διαπιστώνει ο Νίκος Σηφουνάκης, που τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βγει ενισχυμένο απ’ την κάλπη. Ο υποψήφιος βουλευτής, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Ν.Ε. Λέσβου και με υποψήφιους νουλευτές, περιόδευσαν την Τετάρτη στα χωριά Βασιλικά, Λισβόρι, Βρίσα και Πολιχνίτο.

Αναστροφή του κλίματος σε σχέση με αυτό που επικρατούσε την προεκλογική περίοδο του Μαΐου, διαπιστώνει ο Νίκος Σηφουνάκης, που τονίζει πως το ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να βγει ενισχυμένο απ’ την κάλπη. Ο υποψήφιος βουλευτής, συμμετέχοντας σε κλιμάκιο της Ν.Ε. Λέσβου και με υποψήφιους νουλευτές, περιόδευσαν την Τετάρτη στα χωριά Βασιλικά, Λισβόρι, Βρίσα και Πολιχνίτο, την Πέμπτη στα χωριά της Γέρας Παλαιόκηπο, Παπάδο, Μεσαγρό, Σκόπελο και Πέραμα, ενώ την Παρασκευή επρόκειτο να μεταβούν στην Αγία Παρασκευή, την Καλλονή και στα χωριά Φίλια, Ανεμότια και Σκαλοχώρι.

«Γενική είναι η αντίληψη των στελεχών τού ΠΑΣΟΚ ότι έχει αλλάξει σημαντικά υπέρ του Κινήματος το πολιτικό κλίμα στην ύπαιθρο του νησιού», σημειώνεται σε ανακοίνωση του υποψήφιου βουλευτή, στην οποία αναφέρεται πως ο κ. Σηφουνάκης δήλωσε σχετικά: «Ασφαλώς και έχει αλλάξει το κλίμα στη Λέσβο, όπως βέβαια και σε όλη τη χώρα. Τα δήθεν διλήμματα που τέθηκαν στις 6 Μαΐου στους πολίτες και ο διχασμός που επιχειρήθηκε σε “Μνημονειακά” και “Αντιμνημονειακά” κόμματα, πέφτουν πλέον στο κενό. Απεναντίας, είναι έκδηλο το ενδιαφέρον και η αγωνία του κόσμου για την επόμενη των εκλογών ημέρα και πόσο πειστικές και ρεαλιστικές είναι οι θέσεις των κομμάτων για το τι μέλει γενέσθαι, κυρίως όμως για τη δυνατότητα ύπαρξης μετεκλογικής κυβέρνησης συνεργασίας.»

Γι’ αυτό, επεσήμανε ο κ. Σηφουνάκης, «καμμία ψήφος χαμένη για το ΠΑΣΟΚ! Περισσότερο από ποτέ προέχει η ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να βγει ενισχυμένο από την κάλπη.».

Όπως συνέχισε στην ίδια του δήλωση, το ΠΑΣΟΚ είναι η μόνη πολιτική δύναμη που μπορεί να εξασφαλίσει ισορροπίες και να καταστεί ρυθμιστής για ν’ αποκτήσει η χώρα προοδευτική δημοκρατική κυβέρνηση. Το ΠΑΣΟΚ είναι o μόνος πολιτικός φορέας, συνεχιστής της μεγάλης κεντρώας δημοκρατικής παράταξης στην Ελλάδα και αξιόπιστος συνομιλητής με τους εταίρους μας στην Ενωμένη Ευρώπη.»

Ανάπλαση στον Παπάδο
Χθες το πρωί, ο κ. Σηφουνάκης επισκέφθηκε τον Παπάδο και από κοινού με τον αντιδήμαρχο Θέμη Αθανάση και τον πρώην δήμαρχο Γέρας Σωτήρη Ζαμτράκη περιδιάβηκαν το έργο ανάπλασης του ιστορικού κέντρου του Παπάδου που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η μελέτη του έργου, η χρηματοδότηση και η δημοπρασία είχαν ολοκληρωθεί σε συνεργασία του πρ. Δήμου Γέρας και του Υπουργείου Περιβάλλοντος, ενώ το έργο που περιλαμβάνει μια σειρά από εργασίες διαμορφώσεων, συνέχισε ο νέος Δήμος Λέσβου.

«Ένα έργο πολιτισμού, που θα αναδείξει τον ιστορικό οικισμό του Παπάδου και θ’ αλλάξει τη μορφή του οικισμού συμβάλλοντας συνολικά στην τουριστική ανάπτυξη της Γέρας, βρίσκεται σε εξέλιξη», ανέφερε ο κ. Σηφουνάκης, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του στον κ. Ζαμτράκη για την παραγωγική συνεργασία που είχαν προκειμένου να γίνει πράξη αυτό το έργο, καθώς και στο Δήμο Λέσβου και τον αντιδήμαρχο κ. Αθανάση, που βοήθησαν και επόπτευσαν τη συνέχιση και ολοκλήρωσή του.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey