Ανοιχτή συνέλευση ΣΥΡΙΖΑ

24/05/2012 - 14:17

Σήμερα Πέμπτη, στις 7:30 το απόγευμα, στην Πλατεία Σαπφούς, οργανώνει ανοιχτή συνέλευση ο ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματος για τη νέα εκλογική μάχη.

Σήμερα Πέμπτη, στις 7:30 το απόγευμα, στην Πλατεία Σαπφούς, οργανώνει ανοιχτή συνέλευση ο ΣΥΡΙΖΑ - Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο, στο πλαίσιο της προετοιμασίας του κόμματος για τη νέα εκλογική μάχη.

Στο κάλεσμά του, ο ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου τονίζει ότι στις 6η Μαΐου δόθηκε ένα σημαντικό πλήγμα στα κόμματα του μνημονίου και στις εκλογές της 17ης Ιουνίου θα πρέπει να ολοκληρωθεί αυτό το πλήγμα. Κι αυτό θα γίνει αν πετύχει ο ΣΥΡΙΖΑ καθαρή νίκη και αναδειχθεί πρώτο κόμμα, όπως προβλέπει ο νέος εκλογικός του στόχος, ώστε να αποτελέσει πυρήνα για τη συγκρότηση ισχυρής κυβέρνησης όλων των αριστερών και προοδευτικών δυνάμεων.

Η πορεία προς τις εκλογές δε θα είναι εύκολη, κατά την εκτίμηση του κόμματος, καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί πως δέχεται:
- Ομοβροντία των ποικίλων υποστηρικτών του μνημονίου ενάντιά του, όπως και την κατασυκοφάντηση και διαστρέβλωση των προτάσεων, των ιδεών και των στόχων του.
- Τον πόλεμο των περισσότερων ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης, καναλιών και εφημερίδων, πανελλαδικών και ορισμένων τοπικών.
- Το πολιτικό χρήμα που ρέει άφθονο υπέρ συγκεκριμένων κομμάτων και υποψηφίων.

Παρ’ όλα αυτά, ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι έχει το δίκιο με το μέρος του. Δηλώνει πως θέλει μια Ελλάδα χωρίς μνημόνιο, σε μια Ευρώπη που θα σέβεται τους λαούς της. Επίσης θέλει μια κυβέρνηση που θα αναγκάσει τους κυρίαρχους της Ευρώπης σε αλλαγή πολιτικής. Να βάλει τέλος στην καταλήστευση των εργαζομένων, των συνταξιούχων, των επαγγελματιών και βιοτεχνών. Να βάλει να πληρώσουν οι πραγματικά πλούσιοι, οι τραπεζίτες και οι μεγαλέμποροι, οι βιομήχανοι και οι εφοπλιστές.

Σε ό,τι αφορά στο Νομό μας, κρίσιμο ζήτημα κρίνεται η επανεκλογή του βουλευτή από το ΣΥΡΙΖΑ.

Και καταγγελία για παραβίαση του εκλογικού περιπτέρου
«Άγνωστοι» επεχείρησαν να σπάσουν το προεκλογικό περίπτερο του ΣΥΡΙΖΑ στην Πλατεία Σαπφούς στη Μυτιλήνη, το βράδυ της Δευτέρας, σύμφωνα με καταγγελία του κόμματος.

Συγκεκριμένα έσπασαν το τζάμι του παραθύρου και προσπάθησαν να σπάσουν και την τηλεόραση που υπήρχε μέσα.

Ο ΣΥΡΙΖΑ θεωρεί ότι η ενέργεια αυτή έχει πολιτικά κίνητρα και εξέδωσε ανακοίνωση καταγγελίας του γεγονότος. Παράλληλα, κάλεσε το λαό να απομονώσει τέτοια φαινόμενα και να διασφαλίσει με τη μαζική του συμμετοχή και την ενίσχυση του ΣΥΡΙΖΑ το ομαλό πολιτικό κλίμα, που κάποιοι με τέτοιες ενέργειες θέλουν να δυναμιτίσουν.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey