Περιοδεύουν σήμερα ανά τη Λέσβο

Καμμένος συνοδεία Γιαννέλλη

24/05/2012 - 14:16

Κάτι παραπάνω από γεμάτο είναι το πρόγραμμα της 24ωρης επίσκεψης του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα στη Λέσβο, αφού σύμφωνα με ό,τι ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης απ’ το κίνημα, η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει πάνω από 12 ώρες.

Κάτι παραπάνω από γεμάτο είναι το πρόγραμμα της 24ωρης επίσκεψης του επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σήμερα στη Λέσβο, αφού σύμφωνα με ό,τι ανακοινώθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης απ’ το κίνημα, η περιοδεία θα ξεκινήσει στις 9 το πρωί και θα διαρκέσει πάνω από 12 ώρες.

Όπως ανακοίνωσε η Εκλογική Επιτροπή των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο πρόεδρος του κινήματος, Πάνος Καμμένος, και ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, θα περιοδεύσουν στην περιφέρεια της Λέσβου και θα παραχωρήσουν συνέντευξη Τύπου στα μέσα ενημέρωσης.

Ασφαλείς πληροφορίες αναφέρουν πως μαζί τους, εκτός των υποψηφίων και των μελών του κινήματος, θα είναι και ο Γιάννης Γιαννέλλης, που θα φτάσει μαζί με τους κ.κ. Καμμένο και Κουίκ με την ίδια πτήση. Όλο το προηγούμενο διάστημα, ο κ. Γιαννέλλης δεν είχε οριστικοποιήσει την προσχώρησή του στους Ανεξάρτητους Έλληνες, περιμένοντας την κατάλληλη στιγμή, που έκρινε ότι είναι η επίσκεψη του κ. Καμμένου, ώστε να «σφραγίσει» την είσοδό του στο νέο πολιτικό χώρο.

Ομιλία στο Πλωμάρι;
Το πρόγραμμα της επίσκεψης ξεκινά με συνάντηση με το δήμαρχο Λέσβου, Δημήτρη Βουνάτσο, στις 9:30 το πρωί, ενώ μισή ώρα αργότερα ο κ. Καμμένος θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στο ξενοδοχείο «Blue Sea». Θα ακολουθήσει περιοδεία στην προκυμαία και στην κεντρική αγορά της Μυτιλήνης, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει το πρόγραμμα των επισκέψεων σε χωριά, που περιλαμβάνει: στις 12 επίσκεψη στην Καλλονή, στις 2 το μεσημέρι στο Μανταμάδο και στις 3 στη Θερμή.

Μετά από μικρή διακοπή, προβλέπεται στις 6.30΄ το απόγευμα επίσκεψη στη Γέρα και μετά στο Πλωμάρι και τα γύρω χωριά, όπου προβλέπεται να παραμείνει ο κ. Καμμένος περί τη μιάμιση ώρα. Όπως μας είπε ο Σπύρος Γαληνός, αν υπάρξει δυνατότητα και τα απαιτούμενα χρονικά περιθώρια, μπορεί να γίνει και ομιλία στην περιοχή του Πλωμαρίου.

Το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε, κλείνει με επίσκεψη στα χωριά του Ευεργέτουλα, στις 9 το βράδυ, αλλά θεωρείται πολύ πιθανόν η περιοδεία να ολοκληρωθεί στη Μόρια, μία ώρα αργότερα.

Όπως έχει γράψει το «Ε», εκλογικός στόχος για τους Ανεξάρτητους Έλληνες είναι να πάρουν μια έδρα στην εκλογική περιφέρεια της Λέσβου, κάτι που μπορεί να γίνει ακόμη και με μικρές αυξομειώσεις σε σχέση με τις εκλογές του Μαΐου, αν ταυτόχρονα με την αύξηση του ποσοστού των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρατηρηθεί μείωση στη δύναμη άλλων κομμάτων. Όπως είχε σημειώσει την προηγούμενη βδομάδα σε συνέντευξη που μας παραχώρησε ο Σπύρος Γαληνός, τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών δείχνουν πως υπάρχουν πέντε υποψήφιοι για τις τρεις έδρες της Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey