Οι απαντήσεις του υποψηφίου με τους Οικολόγους Πράσινους Στράτου Γιαννή, σε τρία «γιατί»

«Όλοι μαζί, μπορούμε περισσότερα…»

27/04/2012 - 16:11

Σε τρία «γιατί» σχετικά με την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές απαντά ο υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους για την εκλογική περιφέρεια της Λέσβου Στράτος Γιαννής.

Σε τρία «γιατί» σχετικά με την υποψηφιότητά του στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές απαντά ο υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους για την εκλογική περιφέρεια της Λέσβου Στράτος Γιαννής.
 
Ο νεαρότερος υποψήφιος του κόμματος, που κατοικεί στη Θεσσαλονίκη και θέτει για πρώτη φορά υποψηφιότητα, γεννήθηκε το 1977 στην Πελόπη από γονείς αγρότες. Όπως ο ίδιος αναφέρει, η οικογένειά του ήταν αυτή που του έμαθε το αίσθημα της αλληλοβοήθειας, το να στέκεται δίπλα στους συνανθρώπους του που χρειάζονται βοήθεια.

«Με αυτή την αρχή ως οδηγό στη ζωή μου πορεύτηκα μέχρι σήμερα. Ακολουθώντας και τώρα αυτή την αρχή, αποφάσισα να είμαι υποψήφιος με τους Οικολόγους Πράσινους. Γιατί όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας μας μόνος του, μπορούμε να κάνουμε πολλά, ίσως περισσότερα από όσα πιστεύουμε», αναφέρει, απαντώντας στο «γιατί» αποφάσισε να είναι υποψήφιος.

Και συνεχίζει απαντώντας στο «γιατί τώρα»: «Βλέποντας την Ελλάδα καθημερινά να πέφτει όλο και πιο χαμηλά, τους Έλληνες να οδηγούνται καθημερινά στην οικονομική εξαθλίωση και τον ψυχολογικό μαρασμό, τα παιδιά να κληρονομούν τα άγχη, τις φοβίες και τα χρέη των γονιών τους, το οικοσύστημα να τραυματίζεται καθημερινά και ανεπανόρθωτα, τις αξίες να θυσιάζονται στο βωμό του χρήματος και των συμφερόντων, πιστεύω ότι τώρα πρέπει ο καθένας από εμάς να αναλάβει το μερίδιο ευθύνης που του αναλογεί.»

Όσο για τους λόγους που επέλεξε τους Οικολόγους Πράσινους, όπως λέει έχουν να κάνουν με τις φρέσκες ιδέες που πρεσβεύουν σχετικά με τη συνύπαρξη ανθρώπων και φύσης, την ανάπτυξη χωρίς την αλόγιστη καταστροφή του οικοσυστήματος, την κοινωνική και πολιτισμική ισότητα, τον επαναπροσδιορισμό των ανθρωπίνων σχέσεων και την αποπεριθωριοποίηση της περιφέρειας.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey