Μεγάλες επιστημονικές διοργανώσεις φιλοξένησε η Λέσβος

Πρωτοβουλίες Κώστα Μουτζούρη

25/04/2012 - 13:35

Δύο Συνόδους Πρυτάνεων Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών, αλλά και υψηλού επιπέδου επιστημονικά συνέδρια, φιλοξένησε η Λέσβος με πρωτοβουλίες του Κώστα Μουτζούρη.

Δύο Συνόδους Πρυτάνεων Πολυτεχνείων και Πολυτεχνικών Σχολών, αλλά και υψηλού επιπέδου επιστημονικά συνέδρια, φιλοξένησε η Λέσβος με πρωτοβουλίες του Κώστα Μουτζούρη. Όπως ανακοίνωσε το Γραφείο του υποψήφιου βουλευτή τής Ν.Δ. που χθες επρόκειτο να περιοδεύσει και να μιλήσει στη Λήμνο, το Σεπτέμβριο του 2008 έγινε στη Μήθυμνα η 6η Σύνοδος και τον Ιούνιο του 2010 στο Πλωμάρι η 15η Σύνοδος Πρυτάνεων των Πολυτεχνείων και των Πολυτεχνικών Σχολών της χώρας, όταν πρύτανης στο Μετσόβιο ήταν ο κ. Μουτζούρης.

Ακόμη, οργανώθηκαν από την πρυτανική αρχή του κ. Μουτζούρη σε Μυτιλήνη και Πλωμάρι, με επισκέψεις των συμμετεχόντων σε πολλές περιοχές της Λέσβου, προγράμματα επιστημονικής έρευνας, εκπαιδευτικά σχολεία νέων, καθώς και μεγάλες διοργανώσεις, όπως το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τη Διαχείριση και Βελτίωση των Παράκτιων Ζωνών και η «Επιστημονική συνάντηση εργασίας για τις ανάγκες σε κύρια έργα συγκοινωνιακής διασύνδεσης της Λέσβου: οδικοί άξονες, λιμένες, αεροδρόμιο».

Τέλος, με πρωτοβουλία του κ. Μουτζούρη πέρυσι τον Απρίλιο διοργανώθηκε στη Μυτιλήνη, με συμμετοχές από μεγάλους λιμένες όλης της χώρας - εκπρόσωποι των οποίων μετέφεραν την εμπειρία τους στη διαχείριση τουριστικών λιμανιών -, επιστημονική διημερίδα με αντικείμενο την υποδοχή και εξυπηρέτηση κρουαζιερόπλοιων σε υφιστάμενους λιμένες.

Και περιοδείες
Σε ό,τι αφορά στην προεκλογική κίνηση του κ. Μουτζούρη, ο υποψήφιος βουλευτής Ν.Δ. Λέσβου επισκέφθηκε το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης τις περιοχές Λουτρών, Αγίας Μαρίνας και Καγιανίου και είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους και να ενημερωθεί για τα προβλήματα που τους απασχολούν.

Ο κ. Μουτζούρης στις επαφές του τόνισε ότι κατεβαίνει στην πολιτική επειδή πιστεύει ότι μπορεί να βοηθήσει τον τόπο του εκμεταλλευόμενος την πολύχρονη εμπειρία του στη δημόσια διοίκηση, αλλά και διεκδικώντας απλά πράγματα, που όμως μπορούν να κάνουν τη διαφορά για τα νησιά του Νομού Λέσβου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey