Ο επίτιμος Αρχηγός Στόλου Ιωάννης Καραΐσκος για το Δημήτρη Παπαγιαννίδη:

«Εξαιρετική επιλογή για τους εκλογείς»

18/04/2012 - 17:02

Με επιστολή του στο «Ε», ο αντιναύαρχος ε.α. και επίτιμος Αρχηγός του Στόλου Ιωάννης Καραΐσκος, αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαγιαννίδη, με τον οποίο ήταν συμμαθητές και φίλοι.

Με επιστολή του στο «Ε», ο αντιναύαρχος ε.α. και επίτιμος Αρχηγός του Στόλου Ιωάννης Καραΐσκος, αναφέρεται στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Παπαγιαννίδη, με τον οποίο ήταν συμμαθητές και φίλοι.

Απευθυνόμενος στους πολίτες του νομού Λέσβου, μέσω της επιστολής του, ο κ. Καραΐσκος επισημαίνει την ανάγκη στις επικείμενες εκλογές, να αναδειχθούν βουλευτές ικανοί να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των καιρών. Σε αυτό το πλαίσιο, η υποψηφιότητα του κ. Παπαγιαννίδη, όπως υποστηρίζει ο κ. Καραΐσκος, αποτελεί εξαιρετική επιλογή για τους εκλογείς. Η επιστολή έχει ως εξής:

«Η Χώρα διέρχεται εξαιρετικά κρίσιμες στιγμές. Οι επικείμενες εκλογές θα δώσουν την δυνατότητα στους εκλογείς, σταθμίζοντας τις προγραμματικές θέσεις των κομμάτων και τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων βουλευτών, να εκλέξουν την επόμενη Εθνική Αντιπροσωπεία η οποία θα κληθεί, εντός δυσμενούς για την Χώρα κλίματος, να λάβει μείζονες και δύσκολες αποφάσεις.

Καθίσταται σαφές ότι, πέραν των επιλογών οι οποίες σχετίζονται με την ιδεολογική ταυτότητα των κομμάτων, τα ποιοτικά χαρακτηριστικά των υποψηφίων βουλευτών αποτελούν και πρέπει να αποτελούν τον ασφαλή γνώμονα της βέλτιστης επιλογής των εθνικών μας αντιπροσώπων από το  εκλογικό σώμα.

Στο πλαίσιο αυτό επιδοκιμάζω την κάθοδο του φίλου και συμμαθητή μου στη Σχολή Ναυτικών Δοκίμων Επιτίμου Αντιναυάρχου ε.α. Δημήτρη Παπαγιαννίδη ως υποψηφίου βουλευτή με το κόμμα της ΝΔ στον Ν. Λέσβου. Τα χαρακτηριστικά που συγκροτούν την  προσωπικότητα του, τόσο σε ατομικό, οικογενειακό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο συνηγορούν στην άποψη ότι πρόκειται για μία εξαιρετική επιλογή για τους εκλογείς.  Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Δημήτρης ο Παπαγιαννίδης πληροί όλες τις προϋποθέσεις ανάδειξης του ως μέλους της επόμενης Βουλής των Ελλήνων.
 
Αντιναύαρχος ε.α. Π.Ν. Ιωάννης Καραΐσκος
Επίτιμος Αρχηγός Στόλου».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey