Ευχαριστίες για την φύλαξη των συνόρων

Με τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χαρίλαο Ευμορφόπουλο και τον απερχόμενο Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Κωσταράκη Με τον Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χαρίλαο Ευμορφόπουλο και τον απερχόμενο Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Κωσταράκη Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Συνάντηση Μουτζούρη με Περιφερειακούς Διοικητές του Λιμενικού Σώματος

24/05/2022 - 13:00

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε  την Τρίτη 24 Μαΐου 2022 στο γραφείο του  με τον νέο Διοικητή της  9ης  Περιφερειακής Διοίκησης ΛΣ – ΕΛ.ΑΚΤ Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Χαρίλαο Ευμορφόπουλο και τον απερχόμενο Αρχιπλοίαρχο Λ.Σ. Δημήτριο Κωσταράκη.

Ο Περιφερειάρχης συνεχάρη τον κ. Κωσταράκη για την εξαιρετική όπως σημείωσε άσκηση των καθηκόντων του ως Διοικητής και ευχήθηκε στον κ. Ευμορφόπουλο να συνεχίσει το έργο του προκατόχου του.

Ζήτησε επίσης να μεταφέρουν στους άντρες του Λιμενικού Σώματος σε όλες τις Περιφερειακές Ενότητες της δικαιοδοσίας τους, σε Λέσβο Λήμνο, Χίο, Σάμο και Ικαρία, τις θερμές του ευχαριστίες για την φύλαξη των συνόρων και την καθημερινή μάχη που δίνουν στα νερά του Αιγαίου.  Παρόντες στην συνάντηση ήταν ο Αντιπεριφερειάρχης Πανάγος Κουφέλος και ο Εκτελεστικός Γραμματέας Απόστολος Αλατζάς.  

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey