Επίσκεψη Μουτζούρη & Κουφέλου

Στο επίκεντρο τα προβλήματα της Κτηνιατρικής Υπηρεσίας

01/12/2021 - 11:01 Ενημερώθηκε 01/12/2021 - 11:04

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης επισκέφθηκε την Τρίτη 30.11.2021 την Κτηνιατρική Υπηρεσία Λέσβου συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρωτογενούς Τομέα Πανάγο Κουφέλο με στόχο την ενημέρωση για την βελτιστοποίηση της αποτελεσματικότητας της λειτουργίας της Υπηρεσίας.

Ο Περιφερειάρχης ενημερώθηκε σχετικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών της Κτηνιατρικής, τις δυσχέρειες και τις ανάγκες της και άκουσε τα αιτήματά από τα στελέχη της υπηρεσίας.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο Περιφερειάρχης  έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Επισκέφθηκα τις υπηρεσίες της Κτηνιατρικής και είχα την ευκαιρία να συζητήσω με τους εργαζόμενους διάφορα θέματα που τους απασχολούν σε σχέση με την υπηρεσία.  Άκουσα τις απόψεις τους και αναζητήσαμε μαζί λύσεις  σε προβλήματα που εμποδίζουν την εύρυθμη λειτουργία της ώστε να λάβουμε αποφάσεις ως Περιφέρεια».

Στο πλαίσιο της συνάντησης οι εργαζόμενοι ευχαρίστησαν τον Περιφερειάρχη για την αρωγή και την βούληση του για την επίλυση των καθημερινών προβλημάτων σχετικών με την δημόσια υγεία των ζώων και τη χρηματοδότηση αναγκών που εξυπηρετούν το δημόσιο συμφέρον.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey