Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου σχολιάζει την απόφαση ανεξαρτητοποίησης των δύο μελών της παράταξης

Χατζηγιάννης: «Προειλημμένη η απόφαση Γιαννάκα – Βάλεση»

05/10/2021 - 13:34 Ενημερώθηκε 05/10/2021 - 13:35

Ενέργεια που είχε δρομολογηθεί εδώ και ένα χρόνο χαρακτήρισε, σε δήλωσή του στο «Ε» ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Μυτιλήνης, Δημοσθένης Χατζηγιάννης, εκείνη της ανεξαρτητοποίησης των συμβούλων Εριφύλης Γιαννάκα και Παναγιώτη Βάλεση. Οι δύο σύμβουλοι της παράταξης «Δύναμη Ενότητας», του Δημάρχου Μυτιλήνης Στρατή Κύτελη, γνωστοποίησαν την ανεξαρτητοποίησή τους επικαλούμενοι την διαφωνία τους στους χειρισμούς της Δημοτικής Αρχής σε ότι έχει να κάνει με το μεταναστευτικό και την λειτουργία της παράταξης.  

Αναλυτικότερα ο κ. Χατζηγιάννης είπε στη δήλωσή του στο «Ε»: «Είναι μία ενέργεια η οποία είχε δρομολογηθεί εδώ και περίπου ένα χρόνο από τους συναδέλφους για τις γνωστές διαφωνίες τους σε σχέση με το μεταναστευτικό. Οι θέσεις τους πράγματι είναι σε αντίθεση  με την προσπάθειά της δημοτικής αρχής να γυρίσει σελίδα και να λύσει οριστικά το πρόβλημα του μεταναστευτικού που ταλανίζει το δήμο μας» είπε χαρακτηριστική.

Μάλιστα σχολιάζοντας το σημείο που επικαλούνται οι δύο σύμβουλοι Γιαννάκα και Βάλεσης όπου σημειώνουν «Αν δεν το θυμάστε κύριε Δήμαρχε, η υπόσχεση που είχαμε δώσει στους συμπολίτες μας ήταν: «ΚΑΜΙΑ ΝΕΑ ΔΟΜΗ» και «ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΩΝ ΥΠΑΡΧΟΥΣΩΝ ΔΟΜΩΝ» η απάντηση του κ. Χατζηγιάννη είναι : «Εμείς αδιαπραγμάτευτα ζητούμε να κλείσει ο ΚΑΡΑ ΤΕΠΕΣ και να λειτουργήσει ένα μόνο ΚΥΤ στη Λέσβο, εκτός κατοικημένης περιοχής και αστικού ιστού».

Σε ότι έχει να κάνει με τον τρόπο λειτουργίας της Δημοτικής Παράταξης «Δύναμη Ενότητας», για την οποία γίνεται μνεία στην επιστολή ανεξαρτητοποίησης ο κ. Χατζηγιάννης δήλωσε: «Δυστυχώς ουδέποτε διατύπωσαν οποιοδήποτε παράπονο για το θέμα της λειτουργίας της παράταξης.  Και  αυτό και οι σχετικές αιτιάσεις τους έρχονται απλά να δικαιολογήσουν την εκ των υστέρων απόφασή τους για ανεξαρτητοποίηση για την οποία λυπάμαι».

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey