Σύσκεψη για τα προβλήματα που δημιουργούνται στη περιοχή των Αλυφαντών

Στόχος η μετεγκατάσταση των Ρομά έξω από τον αστικό ιστό

01/03/2021 - 12:37 Ενημερώθηκε 01/03/2021 - 12:40

Η μετεγκατάσταση των Ρομά έξω από τον αστικό ιστό, εκεί που θα παρέχεται ύδρευση και φωτισμός είναι ο στόχος της Δημοτικής Αρχής Κύτελη, σύμφωνα με την σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Παλαιό Δημαρχείο, υπό την προεδρία του Δημάρχου Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη, για τον καταυλισμό των Ρομά στην περιοχή Παγανή. Στην σύσκεψη συζητήθηκαν τα προβλήματα που δημιουργούνται στην ευρύτερη περιοχή των Αλυφαντών.

Με τη βοήθεια διαμεσολαβητή να προσεγγιστούν οι Ρομά μέσω των εκπροσώπων τους, προκειμένου να υπάρξει συνεργασία για την μετεγκατάσταση τους έξω από τον αστικό ιστό, εκεί που θα παρέχεται ύδρευση και φωτισμός.  Στην κατεύθυνση αυτή προτίθενται να συνδράμουν και επιχειρηματίες της περιοχής.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν η Αντιδήμαρχος και αρμόδια για την Κοινωνική Πρόνοια, Δήμητρα Αλεξανδρή, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλυφαντών, Στρατής Χατζηελενούδας και επιχειρηματίες της περιοχής. Από υπηρεσιακούς παράγοντες συμμετείχαν ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Μυτιλήνης, Ηρακλής Κουντουρέλλης, η Διευθύντρια Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αθηνά Κουρουβακάλη και η Προϊσταμένη Τμήματος Κοινωνικών Προγραμμάτων, Μαρία Χαϊντούτη.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey