Ζητούν να γίνονται οι συνεδριάσεις με τηλεδιάσκεψη και υποστηρίζουν ότι η Δημοτική Αρχή δεν επιθυμεί την απρόσκοπτη συνεδρίαση των οργάνων

Δεν θα συμμετέχουν στις επόμενες δια περιφοράς συνεδριάσεις τα μέλη της Δ.Π. «ΞΕΚΙΝΑΜΕ»

23/01/2021 - 15:27 Ενημερώθηκε 23/01/2021 - 16:26

Δεν θα συμμετέχουν επόμενες δια περιφοράς συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής, ο επικεφαλής και τα μέλη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Δυτικής Λέσβου.

Ο επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Ξεκινάμε», Νικόλαος Χήρας, με αίτημά του προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, είχε ζητήσει να γίνονται οι συνεδριάσεις των οργάνων με τηλεδιάσκεψη. Ωστόσο όπως ο ίδιος σημειώνει στην ανακοίνωσή του πιστεύει ότι δεν επιθυμεί η Δημοτική Αρχή την απρόσκοπτη συνεδρίαση των οργάνων «Κρύβεστε πίσω από φτηνές δικαιολογίες συστηματικά, υπηρετώντας δικές σας σκοπιμότητες» σημειώνει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Σ’ αυτές τις πρακτικές δεν θα σας ακολουθήσουμε ΜΗ συμμετέχοντας ως παράταξη σε καμία εκ νέου συνεδρίαση δια περιφοράς».

Ο κ. Χήρας στο έγγραφο που θέτει υπόψη των δημοτικών παρατάξεων και των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου υποβάλει το ερώτημα : «Όταν απουσιάζει ο διάλογος και η διαβούλευση, πόσο νιώθουν ότι εκπροσωπούν τον εαυτό τους και τους συμπολίτες μας;».

Το έγγραφο υπογράφουν οι Νικόλαος Χήρας, Σαράντος Δερεδίνης, Δημήτριος Ζαγκούλης, Γεώργιος Καραθανάσης, Λουκάς Κόβρας, Ελευθέριος Κοτζαμάνης, Ελένη Μόλβαλη και Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής.

 

Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης

 

 

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

 «ΞΕΚΙΝΑΜΕ»

ΔΗΜΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΛΕΣΒΟΥ

 

 Καλλονή, 23/01/2021

 

Έχοντας περάσει αρκετός καιρός από το πρώτο μας αίτημα για διεξαγωγή μέσω τηλεδιάσκεψης του Δημοτικού Συμβουλίου και της Οικονομικής Επιτροπής καταθέτοντας το εκ νέου την περασμένη εβδομάδα, έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε πως δεν επιθυμείτε την όσο το δυνατό απρόσκοπτη συνεδρίαση των οργάνων. Κρύβεστε πίσω από φτηνές δικαιολογίες συστηματικά, υπηρετώντας δικές σας σκοπιμότητες. Σ’ αυτές τις πρακτικές δεν θα σας ακολουθήσουμε ΜΗ συμμετέχοντας ως παράταξη σε καμία εκ νέου συνεδρίαση δια περιφοράς.

 

Αναρωτιόμαστε δε, τι άποψη έχουν και οι υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις και δημοτικοί σύμβουλοι. Όταν απουσιάζει ο διάλογος και η διαβούλευση, πόσο νιώθουν ότι εκπροσωπούν τον εαυτό τους και τους συμπολίτες μας;

 

 Οι δημοτικοί σύμβουλοι : 

  1. Χήρας Νικόλαος
  2. Δερεδίνης Σαράντος
  3. Ζαγκούλης Δημήτριος
  4. Καραθανάσης Γεώργιος
  5. Κόβρας Λουκάς
  6. Κοτζαμάνης Ελευθέριος
  7. Μόλβαλη Ελένη
  8. Χατζηκυριαζής Χρυσόστομος

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey