Περί καθαρισμού χόρτων

Απάντηση Δημοτικής Αρχής Βέρρου σε Χήρα

20/05/2021 - 08:54

Απάντηση στην κριτική του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ξεκινάμε, Νικόλαου Χήρα, σε ότι έχει να κάνει με τους καθαρισμούς χόρτων δίνει η Δημοτική Αρχή του Ταξιάρχη Βέρρου.

Στην απάντηση αναφέρεται:

«Όταν η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης, στην πρώτη κιόλας συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του νεοσύστατου Δήμου Δυτικής Λέσβου δεν γνώριζε ότι πρώτα ψηφίζεται το τεχνικό πρόγραμμα και μετά ο προϋπολογισμός, δεν φανταζόμασταν ειλικρινά το τι θα επακολουθούσε.

Η παράταξη του κ. Χήρα πριν λίγες ημέρες μας κατήγγειλε που εκτελούμε εργασίες αποκατάστασης της αγροτικής οδοποιίας Μάιο(!), κάνοντάς μας να αναρωτιόμαστε αν έχουν στοιχειώδη γνώση του πότε γίνονται τέτοιες παρεμβάσεις.

Σήμερα διαβάζουμε νέα καταγγελία της παράταξης με βαρύγδουπο τίτλο «Ποια χόρτα κόψατε;» που συνοδεύεται από φωτογραφίες από κάτι… χωράφια στην περιοχή των Δαφίων. Ο κ. Χήρας φέρεται να δηλώνει κάνοντας μάλιστα… χιούμορ: «Η δήλωση της Αντιδημάρχου κας Ασανούλας Γιαννή - Κοκκινέλλη ότι οι εργασίες σε όλους τους χώρους πρασίνου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί ήταν το πιο σύντομο ανέκδοτο που ακούσαμε τελευταία…». 

Το μόνο αστείο βέβαια της δήλωσης που παραπέμπει σε ανέκδοτο, είναι η σιγουριά του υποφαινόμενου αυτής και όποιου την υιοθετεί. Αφού η ανακοίνωση του Δήμου ενημέρωνε για την ολοκλήρωση των εργασιών κοπής των χόρτων στους χώρους πρασίνου. Ήτοι βάσει και του Άρθρου 3 του Κανονισμού Πρασίνου που ορίζει την αρμοδιότητα των υπηρεσιών για την «ανάπτυξη, προστασία και διαχείριση του αστικού-περιαστικού πρασίνου που περιλαμβάνει κάθε μορφής βλάστηση όπως δέντρα, θάμνους, πολυετή και εποχιακά φυτά και χλοοτάπητες που βρίσκονται στους δημόσιους χώρους πρασίνου σε πλατείες, πάρκα, πεζοδρόμους, πεζοδρόμια, τρίγωνα, άλση και παιδικές χαρές στα όρια του Δήμου». Οι φωτογραφίες λοιπόν από κάτι… χωράφια στα Δάφια είναι άλλο ένα λασπώδες εγχείρημα της παράταξης του κ. Χήρα που μάλλον πρέπει να ενημερωθεί –εκτός όλων των άλλων- και τι είναι χώρος πρασίνου…»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey