Δανάη Βασιλείου, Γιώργος Παυλής, Αντώνης Πίκουλος

Πανελλαδικά πρώτοι στη Βιολογία!

05/02/2017 - 14:28

Σάρωσε το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO 2017 καταλαμβάνοντας την πρωτιά στο μάθημα της Βιολογίας.

Σάρωσε το Πειραματικό Λύκειο του Πανεπιστημίου Αιγαίου στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO 2017 καταλαμβάνοντας την πρωτιά στο μάθημα της Βιολογίας.

Τα συγχαρητήριά του εκφράζει το σχολείο στους μαθητές Πίκουλο Αντώνιο, Βασιλείου Δανάη και Παυλή Γιώργο, αλλά και τους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ04 του σχολείου, Δημήτρη Αϊβαλιώτη, βιολόγο, Σοφία Σωτηρίου, Φυσικό, Μαρία Κακαρίδου, Φυσικό, Βλάση Ταμβακέρα, Χημικό, για την επάξια εκπροσώπηση στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό EUSO 2017 και την 1η θέση στο μάθημα της Βιολογίας.

Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός EUSO 2017 πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στις 28 Ιανουαρίου 2017 ανάμεσα σε σχολεία της Νότιας Ελλάδας. Συγκεκριμένα, πρώτευσαν στη Βιολογία ανάμεσα σε 49 σχολεία στο διαγωνισμό της Αθήνας και η τελική τους κατάταξη ήταν η 12 θέση (με τα τρία μαθήματα μαζί)!

Στο διαγωνισμό συμμετείχαν 45 τριμελείς ομάδες μαθητών που είχαν προκριθεί στους αντίστοιχους τοπικούς διαγωνισμούς των ΕΚΦΕ (Εργαστηριακά Κέντρα Φυσικών Επιστημών).

Πρόκειται για τον μοναδικό διαγωνισμό όπου οι μαθητές εξετάζονται εργαστηριακά σε πειραματικές πρακτικές στο εργαστήριο, διεπιστημονικά στη Φυσική, τη Χημεία και τη Βιολογία και ομαδοσυνεργατικά σε τριμελείς ομάδες και όχι ως άτομα.

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey