Εξετάσεις Πιστοποίησης Ελληνικής Γλώσσας

18/10/2013 - 15:53

Εξετάσεις για την Πιστοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Πολιτισμού, για υπηκόους τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς τού επί μακρόν διαμένοντος για το δεύτερο εξάμηνο του 2013

Εξετάσεις για την Πιστοποίηση της Ελληνικής Γλώσσας και στοιχείων της Ελληνικής Ιστορίας και του Ελληνικού Πολιτισμού, για υπηκόους τρίτων χωρών, προκειμένου να υποβάλουν αίτηση υπαγωγής στο καθεστώς τού επί μακρόν διαμένοντος για το δεύτερο εξάμηνο του 2013, πρόκειται να διοργανώσει η Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης το Σάββατο 23 Νοεμβρίου.

Δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις πιστοποίησης έχουν όσοι είναι υπήκοοι τρίτων χωρών (όχι πολίτες Ευρωπαϊκής Ένωσης), είναι ηλικίας 16 ετών και πάνω και μένουν μόνιμα στην Ελλάδα.

Οι κάτοχοι πιστοποιητικού ελληνομάθειας επιπέδου Α ή Α2 συμμετέχουν αποκλειστικά στις εξετάσεις των Στοιχείων Ελληνικής Ιστορίας και Ελληνικού Πολιτισμού.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής έως και τις 4 Νοεμβρίου, στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (ΣΔΕ) Μυτιλήνης (Πιττακού 44, Παλιό Παρθεναγωγείο, τηλ. 22510 37401) καθημερινά, κατά τις εργάσιμες ημέρες από 17:00 έως 20:30.

Αναλυτικές πληροφορίες και παλαιότερα θέματα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα: http://www.gsae.edu.gr/el

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey