Ψηφίζουν αύριο δάσκαλοι και νηπιαγωγοί της Λέσβου

Όλες οι υποψηφιότητες για τις εκλογές

04/06/2013 - 15:50

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή η υποβολή υποψηφιοτήτων από δασκάλους και νηπιαγωγούς της Λέσβου για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου «Μίλτος Κουντουράς», αλλά και για αντιπροσώπευση στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) και το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ.

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή η υποβολή υποψηφιοτήτων από δασκάλους και νηπιαγωγούς της Λέσβου για το νέο διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου «Μίλτος Κουντουράς», αλλά και για αντιπροσώπευση στη Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ) και το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ.

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στο κτήριο της πρώην Ακαδημίας, από τη 1 το μεσημέρι έως και αργά το απόγευμα της Τετάρτης, ενώ θα προηγηθεί η εκλογοαπολογιστική διαδικασία. Αξίζει να σημειωθεί ότι δάσκαλοι που στηρίζουν πολιτικά το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, το ΣΥΡΙΖΑ, προσπάθησαν, αλλά ούτε και φέτος κατάφεραν να κατεβάσουν ψηφοδέλτιο.

Οι υποψηφιότητες της ΕΣΑΚ-ΔΕΕ
Συνολικά 18 είναι οι υποψηφιότητες από την ΕΣΑΚ-ΔΕΕ για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου «Μίλτος Κουντουράς». Συγκεκριμένα, υποψηφιότητα έχουν θέσει οι: Βασίλης Γιαννέλης (δάσκαλος), Μαριλένα Δεληγιάννη (δασκάλα), Χριστίνα Ιορδανίδου (δασκάλα), Σοφία Καζαμία (αναπληρώτρια νηπιαγωγός), Μιχάλης Καλαϊτζής (δάσκαλος), Νικολέτα Καραλή (αναπληρώτρια δασκάλα), Αναστασία Καστρινάκη (δασκάλα), Αντώνης Κλειδαράς (δάσκαλος), Βασιλεία Κουδιγκέλη (νηπιαγωγός), Άννα Κωνσταντινίδου (δασκάλα), Μαρία Λυτούδη (δασκάλα), Δημήτρης Μακροθανάσης (δάσκαλος), Κατερίνα Παλαιολόγου (δασκάλα), Αντώνης Πανταχός (δάσκαλος), Ανδρέας Παπαγεωργίου (δάσκαλος), Μιχαέλα Παπαδοπούλου (δασκάλα), Χρυσάνθη Συκά (νηπιαγωγός) και Γιάννης Χιωτέλλης (δάσκαλος). Οι ίδιοι είναι υποψήφιοι τόσο για τη ΔΟΕ, όσο και για το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ.

Οι υποψηφιότητες της ΔΑΚΕ/Π.Ε. Λέσβου
Από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε. Λέσβου, 17 είναι συνολικά οι υποψηφιότητες για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου:
Αιμιλία Αραμπατζή (δασκάλα), Αικατερίνη Γιαννάκου (δασκάλα Αγγλικών), Παναγιώτης Γιαννίκος (δάσκαλος), Χαρίκλεια Καρατζάνου (δασκάλα), Παναγιώτης Κατσαβέλλης (δάσκαλος Φυσικής Αγωγής), Μυρσίνη Κουμανιά (δασκάλα), Κωνσταντίνα Κουρουτζιούδη (νηπιαγωγός), Καλλιόπη Μιόγλου (δασκάλα), Στέλλα Μιχαηλίδου (δασκάλα), Χρήστος Μοσχονησιώτης (δάσκαλος), Ξανθή Ξούργια (δασκάλα), Μαρσία Πατλάκα (δασκάλα αγγλικών), Αλέξανδρος Πασχάλης (αναπληρωτής δάσκαλος), Παναγιώτης Σάλτας (δάσκαλος), Αικατερίνη Στρατάκη (δασκάλα), Παναγιώτης Χαλβατζής (δάσκαλος) και Κωνσταντίνος Χατζημωυσής (δάσκαλος).
Οι παραπάνω, μαζί και με τους Αντώνη Βλαχονικολό (δάσκαλο), Βασιλεία Καλαμιδιώτου (δασκάλα), Μαρία Καρακάση (δασκάλα) και Μαρία Τσακίρη (δασκάλα) είναι υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στη ΔΟΕ, καθώς και για το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ. Για ελεγκτική επιτροπή, υποψήφιοι από τη ΔΑΚΕ/Π.Ε. Λέσβου είναι ο Αντώνης Βλαχονικολός, η Βασιλεία Καλαμιδιώτου, η Μαρία Καρακάση και η Μαρία Τσακίρη.

Οι υποψηφιότητες της «Δημοκρατικής Συνεργασίας Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λέσβου»
Συνολικά 11 είναι οι υποψήφιοι για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου από τη «Δημοκρατική Συνεργασία Εκπαιδευτικών Π.Ε. Λέσβου».
Πρόκειται για τους: Νικόλαο Αξιμιώτη (δάσκαλο), Ιωάννη Γρηγορίου (δάσκαλο), Γεώργιο Ζορμπά (δάσκαλο), Κωνσταντίνο Καλαθά (δάσκαλο), Νικόλαο Καλέσογλου (δάσκαλο), Ανέστη Καμμένο (δάσκαλο), Γεώργιο Κουκούλα (δάσκαλο), Χριστίνα Σαμίου (δασκάλα Αγγλικών), Άννα Τσουκαλά (νηπιαγωγό), Γεώργιο Φωτεινό (δάσκαλο) και Αθανάσιο Χατζηελευθερίου (δάσκαλο Φυσικής Αγωγής).

Υποψήφιοι για αντιπρόσωποι στη ΔΟΕ είναι ο Νικόλαος Αξιμιώτης (δάσκαλος), ο Ιωάννης Γρηγορίου (δάσκαλος), ο Γεώργιος Ζαφειρίου (δάσκαλος), ο Νικόλαος Καλέσογλου (δάσκαλος), ο Ανέστης Καμμένος (δάσκαλος), ο Νικόλαος Σακαλής (δάσκαλος), η Άννα Τσουκαλά (νηπιαγωγός), ο Γεώργιος Φωτεινός (δάσκαλος) και ο Αθανάσιος Χατζηελευθερίου (δάσκαλος). Για την ελεγκτικήε υποψηφιότητα έχουν θέσει η Αικατερίνη Αρμάδα (δασκάλα Αγγλικών), η Χριστίνα Βογιάννη (δασκάλα) και ο Γεώργιος Ζαφειρίου (δάσκαλος).

Για το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ, υποψήφιοι είναι ο Νικόλαος Αξιμιώτης (δάσκαλος), η Αικατερίνη Αρμάδα (δασκάλα Αγγλικών), η Χριστίνα Βογιάννη (δασκάλα), ο Ιωάννης Γρηγορίου (δάσκαλος), ο Γεώργιος Ζαφειρίου (δάσκαλος), ο Γεώργιος Ζορμπάς (δάσκαλος), ο Κωνσταντίνος Καλαθάς (δάσκαλος), ο Νικόλαος Καλέσογλου (δάσκαλος), ο Ανέστης Καμμένος (δάσκαλος, ο Γεώργιος Κουκούλας (δάσκαλος), η Χριστίνα Σαμίου (δασκάλα Αγγλικών), ο Νικόλαος Σακαλής (δάσκαλος), η Άννα Τσουκαλά (νηπιαγωγός), ο Γεώργιος Φωτεινός (δάσκαλος) και ο Αθανάσιος Χατζηελευθερίου (δάσκαλος Φυσικής Αγωγής).

Οι υποψηφιότητες της «Ριζοσπαστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Λέσβου»
Συνολικά 10 είναι οι υποψήφιοι της «Ριζοσπαστικής Παρέμβασης Εκπαιδευτικών Λέσβου» για το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου: Αθανασία (Θάνια) Βέζου (νηπιαγωγός), Ελένη Ζάχου (νηπιαγωγός), Ευτυχία Καριώτου (νηπιαγωγός), Γιάννης Μυρογιάννης (δάσκαλος), Ευδοκία Κατσιάνα (νηπιαγωγός), Σταματία Παπαγεωργίου (δασκάλα), Αριστείδης Σγατζός (δάσκαλος), Αναστασία Τσάτσου (νηπιαγωγός), Ευαγγελινή (Λίτσα) Τσουμάνη (δασκάλα) και Σουλτάνα (Τάνια) Φαϊτατσίδου (νηπιαγωγός).

Οι ίδιοι είναι υποψήφιοι και για αντιπρόσωποι στη ΔΟΕ, αλλά και για το Νομαρχιακό Τμήμα τής ΑΔΕΔΥ.

Σημειώνεται ότι για τις αυριανές εκλογές οι εκπαιδευτικοί πρέπει να έχουν απαραίτητα μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey