Καραβασίλης: Είναι καθήκον μας να στηρίζουμε τον συνάνθρωπο

Δωρεά Τροφίμων Μακράς Διάρκειας στη "Η Κυψέλη"

24/05/2024 - 16:54 Ενημερώθηκε 24/05/2024 - 17:53

Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΙΩΝ Παλαιοκήπου», στο πλαίσιο της κοινωνικής του ευθύνης και αλληλεγγύης, προχώρησε σε δωρεά τροφίμων μακράς διάρκειας στο Κέντρο Διημέρευσης Αναπήρων "Η Κυψέλη". Η πρωτοβουλία αυτή έχει στόχο να υποστηρίξει τις ανάγκες του Κέντρου και να ανακουφίσει τους συνανθρώπους μας που φιλοξενούνται εκεί.

Η δωρεά περιλαμβάνει είδη όπως ζυμαρικά, ρύζι, χυμούς, όσπρια, κονσέρβες, γάλα και άλλα βασικά αγαθά, συμβάλλοντας στη διασφάλιση της καθημερινής σίτισης των ωφελούμενων του Κέντρου.

Ο Σύλλογος, πιστός στις αρχές του, επιδιώκει να προσφέρει ενεργά στην κοινωνία και να στηρίζει τις ευπαθείς ομάδες.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου  «Αρίων Παλαιοκήπου» Στρατής Καραβασίλης έκανε την ακόλουθη δήλωση : «Ο Αθλητικός Πολιτιστικός Σύλλογος «ΑΡΙΩΝ Παλαιοκήπου» συνεχίζει να στέκεται αρωγός με πρωτοβουλίες που προάγουν την αλληλεγγύη και την κοινωνική συνοχή, τις αξίες της προσφοράς και της συνεργασίας υποσχόμενος να βρίσκεται πάντοτε δίπλα στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.

Η απόφαση μας να προσφέρουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας στο Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας για Άτομα με Αναπηρία 'Η Κυψέλη' είναι για εμάς μια φυσική συνέχεια της δέσμευσής μας για κοινωνική προσφορά. Ως Σύλλογος, θεωρούμε καθήκον μας να στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας και να συμβάλλουμε στην κάλυψη των αναγκών τους, ιδιαίτερα σε αυτές τις δύσκολες εποχές.

Ευχαριστούμε θερμά όλα τα μέλη του Συλλόγου μας και ιδιαίτερα τους εθελοντές που συνέβαλαν σε αυτή την προσπάθεια.

Ανταποκρίθηκαν άμεσα στο κάλεσμά μας με θέρμη και ανιδιοτελή διάθεση, δείχνοντας έμπρακτα την αγάπη τους προς τον συνάνθρωπο. Η δυναμική συμμετοχή τους αποτέλεσαν τον θεμέλιο λίθο για την επιτυχή ολοκλήρωση αυτής της πρωτοβουλίας.

Χάρη στην εθελοντική τους προσφορά, καταφέραμε να συγκεντρώσουμε μια σημαντική ποσότητα τροφίμων, η οποία θα καλύψει βασικές ανάγκες των φιλοξενούμενων του Κέντρου. Η συμβολή τους δεν ήταν απλώς μια πράξη φιλανθρωπίας, αλλά μια ουσιαστική κίνηση που ενισχύει το πνεύμα της κοινότητας και προάγει τις αξίες της συλλογικής ευθύνης.

Ελπίζουμε ότι η πρωτοβουλία μας θα ευαισθητοποιήσει περισσότερους ανθρώπους και φορείς να προσφέρουν βοήθεια και στήριξη σε όσους έχουν ανάγκη».

 

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey