Τη Δευτέρα ανακοινώνονται οι βαθμοί των υποψηφίων των Πανελλαδικών

Τελειώνει η αγωνία…

23/06/2012 - 14:41

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου τελειώνει η αγωνία για τις εκατοντάδες μαθητές της Λέσβου που πήραν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι βαθμοί των γραπτών θα φτάσουν στα σχολεία τους και οι ίδιοι θα μπορούν να βρίσκουν την προσωπική τους βαθμολογία στη σχετική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας.

Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου τελειώνει η αγωνία για τις εκατοντάδες μαθητές της Λέσβου που πήραν μέρος στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις. Οι βαθμοί των γραπτών θα φτάσουν στα σχολεία τους και οι ίδιοι θα μπορούν να βρίσκουν την προσωπική τους βαθμολογία στη σχετική σελίδα του Υπουργείου Παιδείας μετά τη 1 το μεσημέρι.

Προκειμένου να επισκεφτούν τη σχετική ιστοσελίδα (http://results.minedu.gov.gr), οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληκτρολογούν τον οκταψήφιο κωδικό τους και τους τέσσερις αρχικούς χαρακτήρες από το επώνυμο, το όνομα, το πατρώνυμο και το μητρώνυμό τους, σε κεφαλαίους ελληνικούς χαρακτήρες.
Θυμίζουμε πως συνολικά 765 μαθητές και μαθήτριες συμμετείχαν στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, από τους οποίους 661 από σχολεία της Λέσβου, 101 από σχολεία της Λήμνου και τρεις από τον Άι-Στράτη.

Από τους υποψηφίους της Λέσβου, οι 284 διαγωνίστηκαν στη Θεωρητική, οι 83 στη Θετική και οι 294 στην Τεχνολογική Κατεύθυνση, ενώ για αυτούς της Λήμνου τα αντίστοιχα νούμερα είναι 39, 13 και 49. Στους παραπάνω υποψηφίους συμπεριλαμβάνονται και όσοι έδωσαν Πανελλαδικές στο Ειδικό Εξεταστικό Κέντρο, καθώς και οι υποψήφιοι της Ομάδας Β΄ των ΕΠΑΛ, που ανέρχονται σε οκτώ μαθητές.

Και οι βαθμοί πρόσβασης
Παράλληλα συνεχίζεται, μέχρι και τις 5 Ιουλίου η ηλεκτρονική συμπλήρωση και υποβολή των μηχανογραφικών δελτίων.

Η μηχανογραφική υπηρεσία του Υπουργείου Παιδείας ολοκληρώνει σύντομα την επεξεργασία των προφορικών και γραπτών βαθμών για τον υπολογισμό του γενικού βαθμού πρόσβασης των υποψηφίων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση και η σχετική κατάσταση για τους υποψηφίους του Νομού θα αποσταλεί στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λέσβου, που με τη σειρά της θα εκδώσει τις σχετικές Βεβαιώσεις Πρόσβασης. Αντίστοιχες καταστάσεις για την Ομάδα Β΄ των ΕΠΑΛ θα αποσταλεί στη συνέχεια. Εκτός από τα παραπάνω, το Υπουργείο θα δώσει στη δημοσιότητα και στατιστικά στοιχεία των γραπτών επιδόσεων των υποψηφίων που πήραν μέρος στις Πανελλαδικές.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey