Παρουσία του Χ. Αθανασίου , του Κ. Μουτζούρη και του προέδρου της Ομοσπονδίας Πρατηριούχων η Γ. Σ. στην Καλλονή

Συνέλευση και εκλογές στην Ενωση βενζινοπωλών Λέσβου

31/05/2021 - 15:08

Ο Αντιπρόεδρος της Βουλής και Βουλευτής Νομού Λέσβου κ. Χαράλαμπος Αθανασίου παρευρέθη στην Συνέλευση για την Εκλογή Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Βενζινοπωλών – Πρατηριούχων Λέσβου και Λήμνου στον Δημοτικό Θέατρο της Καλλονής Λέσβου την Κυριακή 30 Μαΐου 2021.

Παρόντες στην Συνέλευση ήταν ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κ. Κώστας Μουτζούρης, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων κ. Ασμάτογλου Γεώργιος, ο Γραμματέας της κ. Ηρακλής Ξενάκης, ο Μηχανολόγος της Ομοσπονδίας κ. Καρανάσιος Βαλσάμης, ο Πρόεδρος της Ένωσης Βενζινοπωλών – Πρατηριούχων Λέσβου και Λήμνου κ. Βελετάκης Νικόλαος, καθώς και τα μέλη της ένωσης.

Κατά τον χαιρετισμό του ο Αντιπρόεδρος της Βουλής σημείωσε:

«Σας μεταφέρω τον χαιρετισμό του Υπουργού Ενέργειας και Περιβάλλοντος κ. Κωνσταντίνου Σκρέκα, ο οποίος μου ζήτησε να σας διαβεβαιώσω ότι η Κυβέρνηση αναγνωρίζει τις υπηρεσίες που παρέχετε στους πολίτες και συνεργάζεται με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας σας.

Προσωπικά, όπως γνωρίζετε, είχα και έχω πολύ καλή συνεργασία με το Προεδρείο σας, όσον αφορά την προώθηση των αιτημάτων σας και, βέβαια, η συνεργασία αυτή συνεχίζεται.

Εύχομαι επιτυχία στις εργασίες της Συνέλευσής σας και εκλογή δυναμικού νέου Διοικητικού Συμβουλίου».

 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey