Συνάντηση Μουτζούρη με εκπροσώπους της Fraport

Από την συνάντηση του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη με τους Γιώργο Βήλο και Κατερίνα Πολλάτου Από την συνάντηση του Περιφερειάρχη Κώστα Μουτζούρη με τους Γιώργο Βήλο και Κατερίνα Πολλάτου Φωτογραφία Ι Γραφείο Τύπου Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου

Στόχος η αύξηση των τουριστικών ροών στην Λέσβο

14/09/2022 - 12:30 Ενημερώθηκε 14/09/2022 - 15:30

Ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου Κωνσταντίνος Μουτζούρης συναντήθηκε την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2022 με τον Γενικό Διευθυντή Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργο Βήλο και την Κατερίνα Πολλάτου, Διευθύντρια Μάρκετινγκ της εταιρίας. Αντικείμενο της συζήτησης η συνεργασία της Περιφέρειας με την Fraport  για την συγκρότηση ενός σχεδίου δράσης προκειμένου να αυξηθούν οι τουριστικές ροές προς την Λέσβο.

«Ήταν μια ενδιαφέρουσα συνάντηση στην οποία έγινε μια αποτίμηση της κατάστασης  όσον αφορά την κίνηση που είχε το αεροδρόμιο της Μυτιλήνης κατά τους θερινούς μήνες και αναλύθηκαν οι επιδόσεις του. Συμφωνήσαμε να συνεργαστούμε με την Fraport και  να καταστρώσουμε ένα σχέδιο δράσης το οποίο θα βοηθήσει στην αύξηση των ροών.  Είμαστε εδώ για να συζητάμε και να αναζητούμε λύσεις που θα βοηθήσουν αναπτυξιακά την Λέσβο αλλά και τις άλλες νήσους του Βορείου Αιγαίου» είπε ο Περιφερειάρχης σε δήλωσή του αμέσως μετά την συνάντηση.

Ο Γενικός Διευθυντής Ανάπτυξης της Fraport Greece Γιώργος Βήλος δήλωσε: «Είχαμε μια εποικοδομητική συζήτηση με τον Περιφερειάρχη. Ανταλλάξαμε απόψεις σχετικά με την πορεία και τις προοπτικές τουριστικής ανάπτυξης της Λέσβου και αποφασίσαμε να προβούμε από κοινού σε ένα σχέδιο δράσης στοχεύοντας στην αύξηση των τουριστικών ροών στην  Λέσβο». 

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey