Θέσεις εργασίας σε Λέσβο, Λήμνο και Άη Στράτη

568 θέσεις κοινωφελούς εργασίας

23/12/2014 - 14:43

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των θέσεων κοινωφελούς εργασίας, που θα ενταχθούν και θα καλυφθούν μέσω του νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Ολοκληρώθηκε η καταγραφή των θέσεων κοινωφελούς εργασίας, που θα ενταχθούν και θα καλυφθούν μέσω του νέου προγράμματος του ΟΑΕΔ.

Σύμφωνα με τη λίστα που έδωσε χθες στη δημοσιότητα ο ΟΑΕΔ, για το νομό Λέσβου προβλέπεται να προκηρυχθούν 568 θέσεις. Απ’ αυτές οι 470 αφορούν τη Λέσβο και οι 98 τη Λήμνο και τον Άη Στράτη.

Σε πανελλαδικό επίπεδο θα καλυφτούν 52.818 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης σε δήμους, περιφέρειες, σχολεία, νοσοκομεία, ασφαλιστικά ταμεία κ.λπ.

Η δημόσια πρόσκληση, με τους όρους και τις προϋποθέσεις συμμετοχής των ανέργων στο πρόγραμμα, έχει αποσταλεί από τη διοίκηση του ΟΑΕΔ στο ΑΣΕΠ για την τελική έγκριση, η οποία αναμένεται εντός των επομένων ημερών.

Αναλυτικά οι θέσεις που αφορούν τη Λέσβο, τη Λήμνο και τον Άη Στράτη δημοσιεύονται σε διπλανό πίνακα.

Επιταγή κατάρτισης
Εξάλλου ο ΟΑΕΔ ανακοίνωσε πως η έκδοση των αποτελεσμάτων μοριοδότησης για τους υποψήφιους ωφελούμενους, στο πλαίσιο υλοποίησης της δράσης, με τίτλο «Επιταγή κατάρτισης ανέργων σε τομείς οικονομικής δραστηριότητας με υποχρεωτική εγγυημένη απασχόληση» θα γίνει τη Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου, στις 11.00 το πρωί, στην ιστοσελίδα www.voucher.gov.gr.

Η ανάρτηση θα αφορά τα αποτελέσματα της μοριοδότησης των εν δυνάμει ωφελούμενων (μετά τους σχετικούς ελέγχους) και τη δήλωση της διοικητικής εμπειρίας.

Η δήλωση (ύπαρξης ή μη) της διοικητικής εμπειρίας είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την τελική κατάταξη των ωφελούμενων.

Τα αποτελέσματα θα είναι αναρτημένα μέχρι και τη Δευτέρα 5 Ιανουαρίου 2015.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey