Η αύξηση κεφαλαίου τής ΑΔΕΛ

Πήρε την τελική έγκριση

04/07/2014 - 16:46

Με ημερομηνία 1η Ιουλίου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου εξέδωσε την απόφαση με την οποία εγκρίνει την αύξηση κεφαλαίου τής ΑΔΕΛ (Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμου Λέσβου) κατά 150.000 ευρώ. 

Με ημερομηνία 1η Ιουλίου, η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Αιγαίου εξέδωσε την απόφαση με την οποία εγκρίνει την αύξηση κεφαλαίου τής ΑΔΕΛ (Αναπτυξιακή Εταιρεία Δήμου Λέσβου) κατά 150.000 ευρώ. Στην απόφαση αναφέρεται πως οποιοσδήποτε έχει έννομο συμφέρον, μπορεί να προσβάλει τις πράξεις του γενικού γραμματέα εντός προθεσμίας ενός μηνός.

Χθες το μεσημέρι, ο πρόεδρος της ΑΔΕΛ Α.Ε. δήλωσε στο «Ε» πως μετά την εξέλιξη αυτή, το μόνο που μένει να γίνει, είναι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου να δώσει την τελική έγκριση και μετά να λάβει απόφαση το Δημοτικό Συμβούλιο. Επειδή έχει προγραμματιστεί να συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Λέσβου στις 9 Ιουλίου, θα επιδιωχθεί τις αμέσως επόμενες ημέρες να συνεδριάσει η Οικονομική Επιτροπή.

«Εκείνο που με ενδιαφέρει σε αυτήν τη φάση, είναι να ολοκληρωθεί η αύξηση κεφαλαίου, ώστε άμεσα να μπορέσουμε να προχωρήσουμε στην αποκατάσταση της λειτουργίας των ανεμογεννητριών, που θα αυξήσουν τα έσοδα της ΑΔΕΛ», υπογράμμισε ο κ. Ταξείδης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey