Opening σήμερα για το «Oxy Club» στην Πέτρα, με τον DJ Valeron

«Ξαναζούν» οι «Γατελούζοι»!

04/07/2014 - 16:38

Ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα καλοκαιρινά venues της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα στο δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολύβου. Πρόκειται για το ιστορικό κλαμπ «Γατελούζοι»,

Ένα από τα μεγαλύτερα και ομορφότερα καλοκαιρινά venues της Ελλάδας, αλλά και του εξωτερικού, ανοίγει τις πόρτες του σήμερα στο δρόμο μεταξύ Πέτρας και Μολύβου. Πρόκειται για το ιστορικό κλαμπ «Γατελούζοι», που επί χρόνια στις δεκαετίες ’80 και ‘90 φιλοξένησε δεκάδες χιλιάδες κόσμου, ντόπιους και επισκέπτες.

Στη μαγευτική τοποθεσία με θέα το απέραντο γαλάζιο, το νέο «Oxy» ανοίγει σήμερα με ένα τριήμερο πάρτυ εγκαινίων, με πολλές εκπλήξεις και διάσημους καλεσμένους!

Ο γνωστός DJ και παραγωγός Valeron από το «Cavo Paradiso» εγκαινιάζει τα decks τού «Oxy». Το πρόγραμμα ανοίγει ο DJ παραγωγός και resident του «Oxy», Antony Pl. Τη σκυτάλη παίρνει το βράδυ του Σαββάτου ο DJ Silence από το Άμστερνταμ σε ήχους electro house και την Κυριακή 6 Ιουλίου θα ακολουθήσει ξέφρενο daylight party με τους «The Party Makers» από το Παρίσι, για πρώτη φορά στην Ελλάδα.

Ποιότητα ψυχαγωγίας

Παθιασμένος με τη χορευτική μουσική και βελτιώνοντας συνεχώς το ύφος του, ο Ηλίας Βαλάρης, γνωστός και ως DJ Valeron, προσφέρει υψηλής ποιότητας ψυχαγωγία τα τελευταία χρόνια. Η αστείρευτη ενέργειά του, οι δυναμικές του εμφανίσεις πίσω από τα decks και το μοναδικό του στυλ, εξασφαλίζουν πάρτυ μέχρι τελικής πτώσεως.
Γεννημένος τη 19η Σεπτεμβρίου 1978 στην Κέρκυρα, το γραφικό νησί των Φαιάκων, ξεκίνησε την καριέρα του τη δεκαετία τού ’90, παίζοντας σε διάφορα clubs. Τη διετία 1996 - 1998, ο Valeron έκανε την πρώτη του εμφάνιση στο τοπικό ραδιόφωνο, παίζοντας παράλληλα στο club «Αποκάλυψη», ένα από τα πιο δημοφιλή του νησιού, δίνοντας τα πρώτα δείγματα της house και afro μουσικής. Η μετακίνησή του στην Αθήνα την επόμενη χρονιά άνοιξε νέους ορίζοντες στην καριέρα του, με ζωντανές εμφανίσεις σε γνωστά clubs, ξεσηκώνοντας τα πλήθη της πρωτεύουσας.

Η αφοσίωσή του στη μουσική, η αγάπη του για τη θάλασσα και η αύρα της Μυκόνου, τον έφεραν στο νησί των ανέμων το 2002. Αυτή του η απόφαση τον ώθησε στη μουσική παραγωγή, αποκτώντας πιο ενεργό ρόλο στη μουσική βιομηχανία. Το νησί των ξέφρενων πάρτυ επηρέασε τα ακούσματά του και τον έφερε πιο κοντά σε afro-beat και spiritual grooves. Το 2004 ξεκίνησε εμφανίσεις στο «Πάνορμος beach bar-restaurant» και άρχισε τη συνεργασία του με το «Cavo Paradiso Club», το θρύλο στη νυχτερινή ζωή της Μυκόνου. Παράλληλα, την ίδια χρονιά η μουσική του συμπεριλήφθηκε στις συλλογές «Lounge Blu-Blu» και «Tropicana Bar».

Δίπλα σε ηχηρά ονόματα

Από το 2006, καθιέρωσε το όνομά του παίζοντας και διευθύνοντας τον τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό «Venus Radio 99,3» και πραγματοποιώντας εμφανίσεις στην ελίτ των clubs της Μυκόνου («Aroma Bar», «Scarpa», «Queen of Mykonos»). Επιπλέον, εμφανίστηκε ως resident DJ στο «Cavo Paradiso» δίπλα σε ηχηρά ονόματα, όπως Armin Van Buuren, Jan Carbon, Hernán Cattáneo, Berhouz, Dave Seaman, Deep Dish, Anthony Papa, Above & Beyond, David Morales, Joachim Garraud, Fuzzy Hair, Martin Solveig, Angel Moraes, Alex Neri και πολλά, πολλά άλλα.

Έχοντας 16 χρόνια εμπειρίας στις ζωντανές εμφανίσεις και τη μουσική παραγωγή, το μεγαλύτερο επίτευγμα του Valeron ήταν η κυκλοφορία τού remix τού single των «Kraak & Smaak» «Forget About You», ένα εντυπωσιακό italio-disco remix, που έδεσε απόλυτα με τα soul φωνητικά τού Lee Fields, το οποίο και αποτέλεσε ορόσημο στην καριέρα του.
Πλέον ο Valeron περνάει τα περισσότερα βράδια του μιξάροντας στο στούντιο και κάνοντας εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, ενώ σε εβδομαδιαία βάση μοιράζεται με τους θαυμαστές του το «City Lights», με όλα τα νέα ακούσματα της house μουσικής, το οποίο είναι διαθέσιμο για όλους στο SoundCloud.

Το «Oxy Club» είναι αποτέλεσμα της μακρόχρονης και αδιάρρηκτης σχέσης που έχει με το νησί ο ιδιοκτήτης του, Dirk Braam, η εταιρεία του οποίου δραστηριοποιείται στη Λέσβο για πάνω από 12 χρόνια. Ο ίδιος, βλέποντας πως ο μέσος όρος της ηλικίας των επισκεπτών της Λέσβου μεγαλώνει κάθε χρόνο, θέλησε να προσφέρει ένα ισχυρό κίνητρο στους νέους προκειμένου να επιλέξουν τη Λέσβο για τις διακοπές τους.

Μέγας χορηγός είναι η Heineken και χορηγοί επικοινωνίας οι: εφημερίδα «Εμπρός», UrbanStyleMag, Flippin Radio, Athens Party, Pop FM και Foititelia.gr. Την παραγωγή έχει αναλάβει η Umbrella Culture και Events.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey