ΣΥΡΙΖΑ με Επιμελητήριο Λέσβου

09/06/2012 - 15:50

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Ζερδελής, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τεντόμας και το μέλος της Γραμματείας τού ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Παναγιώτης Λαμπρόπουλος είχαν συνάντηση την Πέμπτη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου

Ο υποψήφιος βουλευτής Γιάννης Ζερδελής, ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Τεντόμας και το μέλος της Γραμματείας τού ΣΥΡΙΖΑ Λέσβου Παναγιώτης Λαμπρόπουλος είχαν συνάντηση την Πέμπτη με τη διοίκηση του Επιμελητηρίου Λέσβου. Κατά τη διάρκειά της, τα μέλη τού ΣΥΡΙΖΑ παρουσίασαν στη διοίκηση του Επιμελητηρίου το κυβερνητικό πρόγραμμα του κόμματος και ειδικότερα τα θέματα που αφορούν στις μικρές επιχειρήσεις.

«Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ», τονίσθηκε, «συνίσταται σε μια νέα, έντιμη, δεσμευτική συμφωνία με τους θεσμούς και τους λαούς τής Ε.Ε., η οποία θα επιτρέψει να επιτύχουμε τρεις στοιχειώδεις στόχους.

Ο πρώτος είναι η ανακούφιση του κόσμου που υποφέρει, των θυμάτων της κρίσης. Ο δεύτερος είναι η σταθεροποίηση και η ανάκαμψη. Και ο τρίτος είναι η εφαρμογή ενός προγράμματος ριζοσπαστικών μεταρρυθμίσεων και μετασχηματισμών, μέσα από τις οποίες μπορεί να υπάρξει η ουσιαστική επανένταξη της χώρας μας στο ευρωπαϊκό γίγνεσθαι και στο διεθνή καταμερισμό της εργασίας.»

Όσον αφορά στις μικρές επιχειρήσεις, από το ΣΥΡΙΖΑ προτείνεται η παροχή κινήτρων για τη δημιουργία δικτύων συνεργασίας μεταξύ μικρών επιχειρήσεων, που δραστηριοποιούνται είτε στον ίδιο κλάδο δραστηριότητας (οριζοντίως) ή σε διαφορετικούς κλάδους της διαδικασίας παραγωγής, που να ανήκουν στην ίδια εφοδιαστική αλυσίδα (καθέτως). Η νέα αυτή μορφή συνεργασίας έχει το πλεονέκτημα της «συνένωσης» των μικρών κεφαλαίων, αλλά και τη διατήρηση της αυτονομίας και της ευελιξίας της κάθε μίας επιχείρησης.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey