«Άνοιξαν πανιά» τα κρασιά του Κτήματος Χατζηγεωργίου

Στην αγορά της Κύπρου

22/05/2012 - 14:49

Άνοιγμα στην αγορά της Κύπρου επιχειρούν να κάνουν τα κρασιά του Κτήματος Χατζηγεωργίου συμμετέχοντας στην 37η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, που άνοιξε τις πύλες της στις 18 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Μαΐου.

Άνοιγμα στην αγορά της Κύπρου επιχειρούν να κάνουν τα κρασιά του Κτήματος Χατζηγεωργίου συμμετέχοντας στην 37η Διεθνή Έκθεση Κύπρου, που άνοιξε τις πύλες της στις 18 Μαΐου και θα διαρκέσει μέχρι τις 27 Μαΐου. Σε περίπτερο του Επιμελητηρίου Λέσβου, μαζί με τις άλλες επιχειρήσεις και τα προϊόντα που συμμετέχουν από το Νομό, ο ιδιοκτήτης του Κτήματος, Πέτρος Χατζηγεωργίου, προβάλλει τα κρασιά της επιχείρησής του και βρίσκεται σε επαφές με επιχειρηματίες του νησιού.

Η Ελλάδα συμμετέχει στην Έκθεση με τον Οργανισμό Προώθησης Εξαγωγών (ΟΠΕ) και τη συνδρομή των Επιμελητηρίων Λέσβου, Πειραιά, Ηλείας, Λάρισας και Αχαΐας. Το Επιμελητήριο Λέσβου εκπροσώπησαν ο πρόεδρός του, Θράσος Καλογρίδης, με μέλη του διοικητικού συμβουλίου, καθώς και με παραγωγούς που προώθησαν τα προϊόντα τους, λάδι, ούζο, αλίπαστα και τυρί.

Μιλώντας στο «Ε» ο ιδιοκτήτης του Κτήματος Χατζηγεωργίου, Πέτρος Χατζηγεωργίου, τόνισε: «Για πρώτη φορά η Ελλάδα είχε ένα πολύ καλό περίπτερο, όπου εκπροσωπούνται το Επιμελητήριο Λέσβου, μαζί με τέσσερα άλλα επιμελητήρια της χώρας. Σκοπεύουμε να μπούμε δυναμικά στην αγορά της Κύπρου με το κρασί μας, κάναμε ήδη τις επαφές μας και πιστεύουμε ότι θα έχουμε θετικά αποτελέσματα. Παρά το ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα, εμείς προσπαθούμε να προωθήσουμε τα κρασιά μας σε νέες αγορές. Με μεγάλη προσπάθεια, με επαγγελματισμό και στοχευμένες κινήσεις, προσπαθούμε να έχουμε τα καλύτερα αποτελέσματα, με μοναδικό στόχο να διασώσουμε και ν’ αναδείξουμε το μοναδικό σε ποιότητα προϊόν μας, το κρασί.»

Τα εγκαίνια της 37ης Διεθνούς Έκθεσης Κύπρου έγιναν από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας, Δημήτρη Χριστόφια, ο οποίος επισκέφτηκε και το περίπτερο του Νομού Λέσβου, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τα νησιά.

Στην Έκθεση παρουσιάζονται προϊόντα από Κύπρο, Ελλάδα, Ευρώπη, Αμερική, Αφρική και Ασία, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών φέτος αναμένεται να ξεπεράσει τις 70.000.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey