Απ’ τη «ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.» για τα γεωθερμικά έργα

Τέσσερις θέσεις σε Λέσβο και Αθήνα

19/11/2013 - 15:18

Σειρά συμβάσεων μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους θα συνάψει η «ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.» με επιστημονικό προσωπικό, στα πλαίσια έργων που ξεκινά ή έχει σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της χώρας.

Σειρά συμβάσεων μίσθωσης έργου διάρκειας ενός έτους θα συνάψει η «ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.» με επιστημονικό προσωπικό, στα πλαίσια έργων που ξεκινά ή έχει σε εξέλιξη σε διάφορες περιοχές της χώρας. Μεταξύ των έργων αυτών είναι και αυτά του γεωθερμοηλεκτρισμού στη Λέσβο, για τα οποία θα προσλάβει τέσσερις μηχανικούς με στόχο την «ανάπτυξη, υλοποίηση, λειτουργία και συντήρηση εκμετάλλευσης της γεωθερμικής ενέργειας».

Οι προσληφθέντες θα απασχολούνται στην έδρα της εταιρείας, στην Αγία Παρασκευή Αττικής και στα εργοτάξια στη νήσο Λέσβο.
Η «ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.» θα συνάψει συμβάσεις για τις εξής θέσεις:

- Μία διπλωματούχου γεωλόγου (Π.Ε.)

- Μία διπλωματούχου μηχανολόγου μηχανικού (Π.Ε.)

- Μία διπλωματούχου μηχανικού γεωτεχνολογίας και περιβάλλοντος (Τ.Ε.)

- Μία διπλωματούχου Θετικών Επιστημών (Π.Ε.)

Η διάρκεια των συμβάσεων έργου θα είναι ένα έτος και πιο συγκεκριμένα από τις 16/12/2013 έως τις 15/12/2014.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν αίτηση υποψηφιότητας για τη σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου, ενώ η αμοιβή για την εκτέλεση των συμβάσεων έργου θα αποτελέσει αντικείμενο διαπραγμάτευσης μεταξύ των κατάλληλων υποψηφίων και της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.».

Οι αιτήσεις με τα συνοδευτικά στοιχεία θα πρέπει να κατατεθούν σε έντυπη μορφή έως και την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013, ώρες από 09:00 έως 13:00, στο Πρωτόκολλο της «ΔΕΗ Ανανεώσιμες Α.Ε.», στο δεύτερο όροφο του κτηρίου της έδρας της, στην Αγία Παρασκευή Αττικής, οδός Καποδιστρίου 3, Τ.Κ. 15343, εντός κλειστού φακέλου.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey