Πέντε θέσεις για την Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου, εννιά στο Βόρειο Αιγαίο, ενέκρινε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης

Οκταμηνίτες στην Κτηνιατρική Υπηρεσία

12/02/2013 - 15:55

Στην έγκριση εννέα συνολικά θέσεων εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.

Στην έγκριση εννέα συνολικά θέσεων εποχικού προσωπικού για τις ανάγκες των υπηρεσιών της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου προχώρησε το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Σύμφωνα με την έγκριση που ανακοίνωσε την Παρασκευή ο αρμόδιος αντιπεριφερειάρχης Αντώνης Γιαννάκης, θα προσληφθεί με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για διάστημα οκτώ μηνών, το εξής προσωπικό:

Στην Περιφερειακή Ενότητα Λέσβου: δύο Κτηνίατροι Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, δύο απόφοιτοι ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής και ένας Εργάτης Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης.

Αντίστοιχα για τις Περιφερειακές Ενότητες Σάμου προβλέπεται ένας Κτηνίατρος και ένας Εργάτης και Χίου, ένα απόφοιτος ΤΕΙ Ζωικής Παραγωγής και ένας Εργάτης.

Όπως δήλωσε ο κ. Γιαννάκης, η πρόσληψη του προσωπικού που εγκρίθηκε από το Υπουργείο θα δώσει τη δυνατότητα της διεκπεραίωσης θεμάτων που καθημερινά συσσωρεύονται λόγω έλλειψης προσωπικού στις Διευθύνσεις Κτηνιατρικής των Περιφερειακών Ενοτήτων του Βορείου Αιγαίου. «Δυστυχώς», συνέχισε ο ίδιος, «η απασχόλησή τους θα είναι οκτάμηνη και όχι μόνιμη. Θεωρούμε όμως σημαντικότερο μετά την έγκριση, το ΑΣΕΠ να ξεκινήσει άμεσα τη διαδικασία προκήρυξης των θέσεων.»

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey