Επικουρικό προσωπικό για οκτώ μήνες στα Νοσοκομεία Μυτιλήνης και Μύρινας

Πέντε θέσεις στη Λέσβο, τρεις στη Λήμνο

05/02/2013 - 15:59

Οκτώ απ’ τις 777 θέσεις που θα καλυφθούν πανελλαδικώς σε 40 διαφορετικές ειδικότητες νοσηλευτικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων για τη στελέχωση όλων των νοσοκομείων της χώρας, αφορούν στα δύο Νοσοκομεία του Νομού Λέσβου.

Οκτώ απ’ τις 777 θέσεις που θα καλυφθούν πανελλαδικώς σε 40 διαφορετικές ειδικότητες νοσηλευτικών και παραϊατρικών ειδικοτήτων για τη στελέχωση όλων των νοσοκομείων της χώρας, αφορούν στα δύο Νοσοκομεία του Νομού Λέσβου, στα οποία και θα προσληφθεί εποχικό προσωπικό για οκτώ μήνες, του οποίου οι συμβάσεις δεν αποκλείεται - όπως έγινε και στην προηγούμενη ανάλογη διαδικασία - να παραταθούν με υπουργική απόφαση για ακόμη έξι μήνες.

Ο διευθυντής Διοικητικού Οικονομικού του Νοσοκομείου Μυτιλήνης, Ιγνάτης Σακαλής, μιλώντας στο «Ε» τόνισε ότι δεδομένων των μεγάλων αναγκών που υπάρχουν σε προσωπικό, περιμένουν «το συντομότερο δυνατόν να ολοκληρωθεί η διαδικασία, που γίνεται με ευθύνη των ΔΥΠΕ, και να έρθει το προσωπικό να καλύψει τα κενά που υπάρχουν».

Οι θέσεις
Σύμφωνα με τον κ. Σακαλή, οι θέσεις που αφορούν στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης, είναι συνολικά πέντε και πιο συγκεκριμένα:
- Μία Τ.Ε. Νοσηλευτή
- Δύο Δ.Ε. Αδελφών Νοσοκόμων
- Μία Δ.Ε. Πληρώματος ασθενοφόρων-Οδηγός
- Μία Υ.Ε. Τραυματιοφορέα

Ομοίως για το Νοσοκομείο Λήμνου, οι τρεις θέσεις που θα καλυφθούν έχουν ως εξής:
- Μία Π.Ε. Φαρμακοποιού
- Δύο Δ.Ε. Βοηθών Ακτινολόγων

Οι αιτήσεις των ενδιαφερόμενων για εγγραφή στους πίνακες επικουρικού προσωπικού, μέσω των οποίων θα καλυφθούν οι θέσεις στα νοσοκομεία όλης της χώρας, υποβάλλονται απ’ ευθείας στις ΔΥΠΕ και το βασικότερο προσόν για την επιλογή είναι ο χρόνος ανεργίας των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που ενδιαφέρονται για τις θέσεις στα Νοσοκομεία Λέσβου - Λήμνου και δεν είναι εγγεγραμμένοι στις λίστες επικουρικού προσωπικού ήδη από προηγούμενη φορά, θα πρέπει να υποβάλουν τις αιτήσεις τους στη 2η ΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου, τηλ. 2132004200 και φαξ 210 4212180.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey