Από αύριο έως και 26 Οκτωβρίου οι αιτήσεις στον Οργανισμό Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης

16 προσλήψεις στους παιδικούς σταθμούς

16/10/2012 - 16:23

Από αύριο Τετάρτη ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη 16 συνολικά θέσεων, που ενέκρινε το ΑΣΕΠ, για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λέσβου.

Από αύριο Τετάρτη ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για την κάλυψη 16 συνολικά θέσεων, που ενέκρινε το ΑΣΕΠ, για τους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Λέσβου.

Σύμφωνα με την προκήρυξη του νομικού προσώπου Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, η πρόσληψη αφορά στη σύναψη συμβάσεων εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά 16 ατόμων για την υλοποίηση του ευρωπαϊκού προγράμματος «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» / ΕΣΠΑ 2007 - 2013 «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής». Αναλυτικά οι θέσεις είναι:

- Τρεις Τ.Ε. Βρεφονηπιοκόμων

- Έξι Δ.Ε. Μαγείρων και

- Επτά Υ.Ε. Καθαριστών

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ. 2 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση: Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης Δήμου Λέσβου, Ελευθερίου Βενιζέλου 13 - 17, Μυτιλήνη, T.K. 81100, απευθύνοντάς την υπ’ όψιν κ. Μικέ Κατσιγίνη (τηλέφωνο επικοινωνίας: 22510 27501).

Η υποβολή των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου, ενώ η τοποθέτηση των προσληφθέντων ανά παιδικό σταθμό θα εξαρτηθεί απ’ τις ανάγκες που υπάρχουν. Κατά προτεραιότητα, οι βρεφονηπιοκόμοι θα απασχοληθούν στους παιδικούς σταθμούς Αγίας Παρασκευής και Πέτρας.

Οι συμβάσεις που θα υπογράψουν οι προσληφθέντες, θα είναι διάρκειας απ’ την ημερομηνία πρόσληψης έως και τις 31 Αυγούστου 2013, με δυνατότητα παράτασης σε περίπτωση που υπάρξει συνέχιση του προγράμματος.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey