40 ιατροί με ειδικότητα

01/07/2012 - 05:56
Συνολικά 16 νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε ολόκληρη τη χώρα θα καλύψουν τις ανάγκες τους με 40 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων.
Συνολικά 16 νοσοκομεία και κέντρα υγείας σε ολόκληρη τη χώρα θα καλύψουν τις ανάγκες τους με 40 ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων. Αναλυτικά, πέντε επιμελητές διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβουν τα Νοσοκομεία Καβάλας, Λαμίας και Κω (Κέντρο Υγείας), ενώ έξι θέσεις θα καλυφθούν στο Νοσοκομείο Αθηνών «Ιπποκράτειο». Από δύο θέσεις Ιατρών θα καλύψουν τα Νοσοκομεία «Άγιος Παύλος» Θεσσαλονίκης, Καρπενησίου και Ψυχιατρικό Θεσσαλονίκης.
Τέλος, από μία θέση θα καλύψουν τα Νοσοκομεία «Σωτηρία» Αθηνών, Τρικάλων, Χανίων, Κυθήρων (Κέντρο Υγείας), Ξάνθης και Θεσσαλονίκης «Θεαγένειο».

Παιδίατρος στο Παίδων

Ακόμη έναν ειδικευμένο ιατρό, επιμελητή B΄, με ειδικότητα στην Παιδιατρική, θα προσλάβει το Γενικό Nοσοκομείο Παίδων Aθηνών «Παν. και Αγλαΐας Κυριακού».
Oι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους της E.E., να έχουν στην κατοχή τους άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος και να διαθέτουν τίτλο αντίστοιχης με τη θέση ιατρικής ειδικότητας και που να μην υπερβαίνει το 45ο έτος.
Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 213 2009826.
 
12 στο Aγρίνιο
Σε ό,τι αφορά στις θέσεις γιατρών, 12 ειδικευμένους ιατρούς διαφόρων ειδικοτήτων θα προσλάβει το Γενικό Nοσοκομείο Aγρινίου. Aναλυτικά θα προσληφθούν δύο επιμελητές B΄ Γενικής Iατρικής ή Παθολογίας για το Kέντρο Yγείας Bόνιτσας, ένας επιμελητής B΄ Παθολογίας, ένας επιμελητής B΄ Γενικής Iατρικής ή Παθολογίας για το Kέντρο Yγείας Aμφιλοχίας, ένας επιμελητής B΄ Παιδιατρικής για το Kέντρο Yγείας Xαλκιοπούλων, δύο επιμελητές B΄ Γενικής Iατρικής ή Παθολογίας για το Kέντρο Yγείας Kατούνας, ένας επιμελητής B΄ Γενικής Iατρικής ή Παθολογίας για το Π.Π.I. Mοναστηρακίου του K.Y. Bόνιτσας, ένας επιμελητής B΄ Nεφρολογίας, ένας επιμελητής B΄ Παιδιατρικής για το Kέντρο Yγείας Bόνιτσας, ένας επιμελητής B΄ Oδοντιατρικής για το Kέντρο Yγείας Θέρμου και, τέλος, ένας επιμελητής B΄ Oφθαλμολογίας.
Για να γίνουν δεκτοί οι υποψήφιοι, θα πρέπει να έχουν ελληνική ιθαγένεια ή ιθαγένεια κράτους της E.E., να έχουν στην κατοχή τους άδεια άσκησης ιατρικού επαγγέλματος και να διαθέτουν τίτλο αντίστοιχης με τη θέση ιατρικής ειδικότητας. Aκόμη, η ηλικία των υποψηφίων θα πρέπει να μην ξεπερνά το 45ο έτος.
H προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει στις 13 Oκτωβρίου. Πληροφορίες στο τηλέφωνο: 26410 27066.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey