Ψήφος και για οκτώ λημνιά

01/07/2012 - 05:56
Τα κρασιά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου και του Κτήματος Πέτρου Χατζηγεωργίου συμμετέχουν σε μεγάλο διαδικτυακό διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου ελληνικού κρασιού, που διοργανώνει η εκπομπή «Νηστικό αρκούδι».
Τα κρασιά της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Λήμνου και του Κτήματος Πέτρου Χατζηγεωργίου συμμετέχουν σε μεγάλο διαδικτυακό διαγωνισμό για την ανάδειξη του καλύτερου ελληνικού κρασιού. Το διαγωνισμό διοργανώνει η εκπομπή «Νηστικό αρκούδι», που προβάλλεται στη ΝΕΤ, με on-line ψηφοφορία για τα καλύτερα ελληνικά κρασιά. Μετά την ψηφοφορία, τα κρασιά που θα κερδίσουν τις περισσότερες ψήφους θα προβληθούν σε μια έντυπη έκδοση.

Η ψηφοφορία, που έχει ήδη ξεκινήσει, θα διαρκέσει έως το Δεκέμβριο, ενώ μπορεί ο καθένας να ψηφίζει μια φορά το μήνα το κρασί της αρεσκείας του. Από την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών συμμετέχουν τα κρασιά «Αέλιος Οίνος», το «Λήμνος Premium» και το «Λημνιό+Merlot». Από το Κτήμα Πέτρου Χατζηγεωργίου «Λημνία Γη», «Λαγοπάτι», «Πυρόεσσα», «Καβειρώ» και «Μοσχάτος Λήμνου». Όλα τα κρασιά είναι βραβευμένα σε πολλούς διαγωνισμούς και το καθένα για την κατηγορία του έχει κερδίσει μια σημαντική θέση στην αγορά του κρασιού.
«Ελπίζουμε να ανταποκριθεί ο κόσμος και να μας ψηφίσει», δήλωσε στο «Ε» ο πρόεδρος της ΕΑΣ Λήμνου, Σάββας Βαρελτζής, και συνέχισε τονίζοντας: «Η ποιότητα των κρασιών μας είναι εξαιρετική και πιστεύουμε ότι θα είμαστε μεταξύ των πρώτων που θα διακριθούν.»
Μετά την ολοκλήρωση του τρυγητού, τόσο η ΕΑΣ Λήμνου όσο και οι οινοπαραγωγοί του νησιού προετοιμάζονται για τη συμμετοχή τους σε εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Γενική Ροή Ειδήσεων

PROUDLY POWERED BY CJ web | Copyright © 2017 {emprosnet.gr}
Made with love and a lot of coffee by CJ web, Creative web Journey